Логотип телеграм спільноти - Сергій Притула
Посилання на канал: https://t.me/serhiyprytula Мій фейсбук - https://www.facebook.com/serhiyprytula/ Інстаграм - https://www.instagram.com/siriy_ua/ Youtube - https://www.youtube.com/prytula БАЗА МОНО - https://base.monobank.ua/89gMbvnkrTu7sR
Логотип телеграм спільноти - STERNENKO
Сергій Стерненко🇺🇦 Волонтерські картки: 4441114454997899 моно 5168745030910761 приват ❗️Не ведіться на шахраїв, нікому не пишу, не прошу гроші, поповнити рахунок чи щось купити. Усі збори на армію публічні. Російська мова у коментах заборонена.
Логотип телеграм спільноти - Bitcoin, інвестування, гроші - Лінивий CRYPTO інвестор
Підписуйся на канал Frontend Shinobi, щоб отримувати найсвіжіші техніки, поради та інструменти для веб-розробників. Хочеш бути в тренді? Хочеш створювати стильні сайти та веб-додатки? Тоді тобі точно сюди!
Логотип телеграм спільноти - ББС Небесна Кара 54 ОМБр
Офіційний канал Батальйону Безпілотних Систем Небесна Кара, 54 ОМБр Наше гасло: "Зло - має бути покарано! Ворог - має бути знищений!" Приєднуйтесь до нас, підримуйте нас! Більше донатів - більше контенту! Дякуємо! Зворотній зв'язок: bbcnk54@gmail.com

Статистика telegram каналу - @restorator_reve

Логотип телеграм спільноти - Реве та стогне ресторатор 2021-10-15

Реве та стогне ресторатор

Кількість підписників:
11565
Фото:
1590 
Відео:
188 
Посилання:
1900 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Команда Poster про те, що відбувається на ринку Horeca. Ми в Instagram - www.instagram.com/reve.ta.stogne.restorator/, наш чат - https://t.me/chat_reve Поділитися новиною/написати колонку @lararaksha, @oleksandra_milkovska

Кількість підписників

День: +1
Тиждень: +2
Місяць: +86
Всього:
11 565

Середній перегляд на повідомлення

День: +2700
Тиждень: +3086
ERR: 26.63%
ERR (24): 23.35%
Середній за 30 днів:
3 080

Історія змін лого

Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2024-07-14
Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2024-05-16
Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2024-02-25
Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2023-10-08
Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2022-08-20
Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2022-05-24

Історія змін назви

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни типу аккаунта

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни статуса

Офіційно не підтверджена
2022-05-25

Стіна канала Реве та стогне ресторатор - @restorator_reve

🫂 Друзі, підтримаємо колегу?

Ми писали раніше про проєкт «Бізнес-трамплін» для малих та ветеранських бізнесів. У фінал пройшла одна з клієнток Poster, Настя Балабанова з її веганським кафе Sereda, що на Подолі.
Кінець голосування 23 жовтня о 23:59, тобто у нас з вами попереду багато часу, щоб підтримати колегу. А саме:
1) Віддати голос за посиланням. Вам потрібно обрати для голосу Sereda, далі ветеранський бізнес і підтвердити за допомогою «Дія.Підпис».
2) Пошерити допис Насті з посиланням на голосування, щоб ваші друзі та колеги теж віддали свій голос.
Додали відео, яке Настя зняла для проєкту, бо воно найкраще ілюструє чому варто за них голосувати ❤️
1800
24-10-23 14:50
🍽️ 22-26 жовтня ресторан Mirali проведе fine dining pop-up від шефа з Нью-Йорка
Адам Лоренс познайомився з Міралі Ділбазі особисто в Нью-Йорку, коли Міралі їздив світом і проводив благодійні вечері на підтримку України.
Про поп-ап домовлявся Міралі, тому перемовини були швидкими. Пригодою стало організувати візит шефа з Нью-Йорка. Але все вийшло й Адам вперше буде в Україні.
Про шефа
Адам працює з дикою високою кухнею. Це про мікс високої кухні з неприборканою природою. Серед його досвіду — зіркові мішленівські ресторани (Saison, Osito, Avery).
У Києві Адам готуватиме сет-меню з авторських страв, які присвячені чистим смакам сезонних і локальних продуктів. Бронюйте місце, щоб отримати новий смаковий досвід, дізнатись про концепцію haute cuisine sauvage, поспілкуватись з шефом світового рівня.
Забронювати столик за посиланням.
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
2400
24-10-22 08:00
⚡️ Сергій Самань — новий шеф київського закладу TC Pizza
На одному з івентів Сергій Самань, співвласник гастро-спільноти «Здибанка» та шеф бару «Мінус перший», поділився, що поп-ап у TC Pizza переріс у взаємну любов та повагу. Тож офіційно — Сергій новий шеф проєкту. Точно буде смачно та цікаво, тому чекаємо оновлення та тішимось такій співпраці.
Читайте ресторанні новини в нашому Instagram → reve.ta.stogne.restorator
2600
24-10-21 08:20
GARAGE 3 роки! Вітаємо команду — ви робите Київ красивішим і смачнішим ❤️

Сьогодні з 11:00 київський гастрохаб Garage запрошує гостей, щоб відсвяткувати три роки разом. Буде все, що ми любимо: класні люди, коктейлі, торт, гриль, сейл натурального вина, квіти, музика. Приходьте, щоб познайомитись з ком‘юніті, привітати GARAGE, посмакувати їжею та напоями від улюблених проєктів.
🙋🏻‍♀️ Ми поговорили з командою та розповідаємо історію проєкту:
Приміщення раніше було гаражем колишнього заводу Tetra Pak. У 2017 році компанія «Бюро вин», яка розвиває мережі магазинів goodwine і Bad Boy, придбала понад три гектари території заводу. Приміщення GARAGE стало першим етапом трансформації території.

• Зараз Garage об’єднує 4 проєкти на 1200м²: пекарню Bakehouse, кав’ярню та обсмажувальну Yellow Place, магазин натурального вина Sabotage Wine та ресторан Mirali. На святкуванні зможете спробувати їжу та напої від усіх закладів.
На фото приміщення починає свою історію. Сьогодні святкує вже 3 роки. Бажаємо команді й надалі творити 🎉
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
3000
24-10-19 07:30
🍞 Владислав Марчук про пекарню третьої хвилі Marchuk Khlib

До кав’ярень третьої хвилі ми вже звикли. Але що означає пекарня третьої хвилі? Саме з таким концептом нещодавно відкрилася пекарня Marchuk Khlib. Ми розпитали співвласника закладу, Владислава Марчука, про відкриття, концепцію, вибір назви.
Як обирали назву

Наш бізнес з дружиною розпочався два роки тому з виробництва хліба та випічки для B2B сегменту. Ми постачали продукцію для різних закладів Києва, але мріяли про власний заклад. Над назвою для пекарні думали довго. Коли відстежили, що клієнти називають нас «Хліб від Марчука», то зрозуміли — назва вже є. Ми зробили її просто офіційною.
Інсайти про проєкт

• Пекарня — це наш з дружиною Юлією перший спільний проєкт. Вона займається фінансами та маркетингом. Моя сфера відповідальності — технології та виробництво. Фінансували відкриття з власних коштів.
• Ми хочемо створити компанію з сильною культурою, щоб люди навчалися, зростали та почували себе впевнено.
Пекарня третьої хвилі — це про що?

Для нас пекарня третьої хвилі означає абсолютний фокус на якості інгредієнтів та майстерності пекарів. Для кав'ярень третьої хвилі важливо простежити кожен етап: від вибору зерна до приготування напою. Для нас усе починається із зерна для борошна: аналізуємо його походження, забезпечуємо свіжість помелу, використовуємо натуральні власні закваски, випікаємо на камені.
Ми трохи «гіки» в цьому, і нам це подобається! Наша мета — показати сучасний український хліб, зроблений на власних заквасках, із використанням холодної ферментації та свіжого борошна. У нас власний жорновий млин, який делікатно перемелює зерно, зберігає всі корисні речовини, включно з клітковиною та оболонкою зерна. Тому що це — справжній хліб.
А ви вже чули про пекарні третьої хвилі?
⚡️— так, вже був/ла навіть
😱 — ні, я ще з кав‘ярнями розбираюсь
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
2500
24-10-18 08:00

Вітаю! Мене звати Яна Джулай, і я принесла вам ресторанні новини з Миколаєва. Я маю честь бути керуючою двох закладів у Миколаєві: кафе грузинської кухні «Чічілакі» та кав’ярні «Грифель». Саме з Грифеля почалася культура кав'ярень третьої хвилі та власної обсмажки в Миколаєві.
1) Спочатку трішки про ситуацію у місті загалом. Як ви знаєте, в Миколаєві є проблеми з питною водою, тож для ресторанів це важко дається. Хтось пробив собі свердловини, хтось кожен день замовляє питну воду у спеціальні резервуари, які підключають до водопроводів.
У місті також кадровий колапс. Закриваються деякі заклади від того, що немає персоналу, ми все літо не можемо закрити декілька вакансій по кухарях, неможливо знайти кухарів-чоловіків. Дуже дорого виходить працювати: вода, паливо для генераторів.
2) Тепер про відкриття. Мережа «Daily» Анни Ременнікової влітку відкрила Familyclub.mk — ресторан із двома басейнами, де можна чудово провести день навіть у будні. Daily — це, мабуть, єдина мережа одного власника, яка розширюється у Миколаєві.
3) 29 червня відкрився «Оазис бар» — руфтоп з авторськими коктейлями. Власник Андрій Сидоркін — колишній офіціант та адміністратор кав’ярні «Грифель». Після тривалого досвіду в цій сфері, Андрій наважився на власний заклад. Він отримав грант від Дії «Власна справа» на 250 000 грн, знайшов приміщення і майже все робив своїми руками. Вийшло дійсно класно.
4) Після довгої перерви відкрився ресторан «Лаунж», який розташований неподалік набережної та приваблює своїми затишними верандами серед зелені та квітів. У меню закладу переважають страви на мангалі.
5) Перед літом закрився популярний ресторан «Крем сода», але 3.10 перевідкрився в оновленому форматі. Заклад завжди проводить чудові вечори живої музики з місцевим кавер-гуртом «Радіо Старс».
6) Закриттів, на жаль, багато. Наприклад, закрився караоке-клуб LEON`S, який пропрацював пів року. Команда робила гарний ремонт, була дорога апаратура, меблі, але не змогли працювати в таких умовах.
7) Але є і ті, хто наразі на етапі великого будівництва. Напевно, це ще тримається у великій таємниці, але власники Edison bar готують цікавий проєкт. Сподіваємось в наступному році завітати в новий смачний заклад нашого міста.
8) Хочу розказати ще про цікаві заклади в місті, які попри всі проблеми намагаються продовжувати працювати. Якщо будете у місті, раджу і до них завітати:
«ШО Бар» — для шанувальників пива це місце обов'язкове до відвідування. Заклад не тільки має власну пивоварню, а й пропонує широкий вибір сортів пива — від нефільтрованого до екзотичних фруктових і овочевих варіантів.
Pizza&steak — класний варіант для м’ясоїдів. Тут ви знайдете багатий вибір стейків різної витримки. Нещодавно тут зробили невеликий ремонт, оновивши інтер'єр.
Roppongi laterassa — якщо ви фанат піци та великих компаній, цей двоповерховий ресторан точно вам сподобається. Тут готують піцу в кам'яній печі на дровах, що надає їй особливий смак. Великий вибір страв і класичні неаполітанські бортики.
Читайте ресторанні новини також в нашому Instagram → reve.ta.stogne.restorator

Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
2600
24-10-16 13:30
🎈Pre-opening четвертого Honey
Вчора ми познайомились з новою локацією кондитерської Honey. Були обійми, ігристе, безупинне здивування, презентація нового десерту та коктейлю. Перша наша думка про дизайн — якби десерти Honey були простором, то це був би саме цей простір.
Про новий десерт — це кизиловий медівник. Він точно про новий досвід, який дивує та захоплює. Ще ми пили коктейль з кизилом. Стас, співвласник закладу, розповів, що це перший раз, коли напій затвердили день у день.
Підсумок — весь вечір раділи, що у Києва є такі проєкти. Але ніхто краще не розкаже про свій заклад, ніж самі власники. Тому слово передаємо Ані Завертайло: про сенси, плани, локацію.

🙋🏻‍♀️ Нашою задачею було показати Honey після візуальної трансформації: редизайну, зміни візуалу та логотипу, стратегії, яку змінили та побудували на майбутнє. Нам себе захотілось побачити в іншій ролі — не тільки митців, які створюють десерти.
Під час будівництва цього простору ми занурилися в дотичні мистецтва. Дев’ять місяців працювали з кольорами, формами, візуальним стилем, дизайном. Ми показали, як можна відобразити ідеї та сенси, які ми закладаємо в десерті, — у самому просторі.
⚡️ Що важливо знати про новий простір
Локація. Ми пішли в абсолютно новий для себе район і хочемо його розвивати. Нам сподобалося, що це умовний Сохо: відчуття драйву, швидкості, стилю, скло, нові чисті приміщення.
Літній майданчик. Тут немає сусідів, які б заважали робити те, що ми хочемо. Тому є спокуса організувати літній майданчик так, щоб він став місцем проведення різних івентів, зустрічей.
Інтер’єр. Він реалізований в нових ресурсах для нас. Коли ми перші відкривали заклади, то в нас ще не було широких можливостей та професійних знань. Багато речей, як працювати з просторами, ми не знали.
Світло-дизайн. Ввечері воно акцентно плямами стушується та формує барну майже атмосферу. Це був прям спеціальний напрям, яким ми займались.
Дизайн. Це був новий виклик. Саме тут ми доклали всі знання, які маємо за 10 років будування закладів.
Інклюзивність. Ми формували інклюзивність, бо це надважливо. Проробили все так, щоб це приміщення було доступне.
Озеленення. У нас багато озеленення якісного і знову ж таки — літній майданчик.
Четвертий Honey — це наша нова відправна точка, нові ми в цьому проєкті. Тому що Honey ми не будували 8 років. А 8 років тому, це були одні стартові можливості, а зараз вони у нас інші. Ми всі ці роки накопичували знання, досвід, щоб показати зараз на що ми здатні.
Офіційне відкриття сьогодні.
Тому біжіть вже знайомитись з новим Honey на Жилянській, 25.
💘
Додамо лише фразу гостей вчорашнього вечора, яка лунала в просторі, — лети, любий Honey.
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
3800
24-10-16 07:00
⚡️Honey анонсував відкриття четвертого закладу відео з Ярославою Магучіх
Заклад відкриється 16 жовтня на Жилянській, 25. «Хочемо показати, що коли страшно, не треба зупинятися страхом. Варто бігти та робити, втілювати свої ідеї, відкривати нові проєкти, створювати більше місць і просторів із власним баченням», — пишуть в анонсі. Згодні на 100% ❤️
Читайте ресторанні новини також в Instagram → reve.ta.stogne.restorator
3400
24-10-14 16:17
🍸 Конкурс для барменів від Nemiroff — приз 50 000 грн за перше місце
Загальний призовий фонд — 235 000 грн, можливість побувати на виробництві Nemiroff та гест-бартендингу в «Полуночниках».
Щоб взяти участь:
1) Створіть коктейль на основі Nemiroff De Luxe RESERVE з українським інгредієнтом.
2) Опублікуйте в Instagram фото/відео коктейлю та його опис.
3) Тегніть партнерів конкурсу (перелік за посиланням) та хештег: #nemiroffcocktailcup.
4) Заповніть форму до 22 жовтня https://bit.ly/3BSu4cn.
Журі оберуть десять фіналістів, які змагатимуться офлайн у Києві. Класна можливість проявити себе та ще й отримати приз. Подавайте заявки ❤️
Зображення до поточного посту у каналі "Реве та стогне ресторатор" - @restorator_reve
3700
24-10-12 10:00

​​​​​​​​​​​​🎬 За 10 хвилин починаємо конференцію «Як відкрити заклад в кризовий час» Підключайтесь → https://youtu.be/gbRuEvvLIRo 🙋🏻‍♀️ Ви почуєте перевірені поради та кейси від колег. Щоб підсилити ефір — пишіть запитання в чаті. Спікери на них будуть відповідати…

2900
24-10-10 13:30