Статистика telegram каналу - @foodkaif
2024-07-14
ЇЖАВКАЙФ
Кількість підписників:
737
Фото:
823
Відео:
91
Посилання:
351
Категорія:
Їжа та кулінарія
Опис:
Для вас у каналі «ЇЖАВКАЙФ»: 🍪 рецепти страв 🍪 рекомендації food закладів 🍪 цікаві факти про їжу 🍪 анонси заходів із good food та інше Із питань співпраці: Маркетолог, автор каналу @tsavenkova Копірайтер @yanka_kar
Кількість підписників
Середній перегляд на повідомлення
Історія змін лого
Поки що змін не зафіксовано
Історія змін назви
Поки що змін не зафіксовано
Історія зміни типу аккаунта
Поки що змін не зафіксовано
Історія зміни статуса
Офіційно не підтверджена
2024-07-14
Стіна канала ЇЖАВКАЙФ - @foodkaif
Змішайте для соусу теріякі олію, мед, гірчицю, спеції, сіль, нарізаний часник. Накрийте плівкою та поставте в холодильник на 1 год. Викладіть у форму гомілки, полийте соусом і накрийте фольгою або кришкою. Поставте запікатися в розігріту до 180 °С духовку на 30—35 хв (час регулюйте за особливостями духовки). Зніміть фольгу за 5 хв до готовності. Посипте гомілки кунжутом.
Їжте, кайфуйте й надсилайте рецепти друзям
#рецепти
61
24-11-05 07:30
#факти
120
24-11-04 07:01
Українські крафтярі: частина XXIII
🥃 Лікер, створений із 96 найкращих ботанікалів, яких зібрали в різних куточках України. Він має український характер: смачний, ароматний і міцний. Найкраще пасує до осінніх і зимових вечорів, бо зігріває та бадьорить.
Вартість: на сайті 690 грн та 785 грн у подарунковій коробці (входить доставка НП)
🍠 Основний продукт цього магазину — батат. Це цінна харчова культура, яку в народі ще називають солодкою картоплею. Батат чудово насичує енергією, а споживати його можна у всі прийоми їжі: на сніданок, обід і вечерю.
Вартість: від 120 грн/кг
Вартість: від 85 грн
Тут ви знайде дуже ніжний наполеон, повітряний зефір, а також десерт Павлова, в основі якого — бізе, начинка, дуже ніжний крем і декор з ягід. Солодкоїжки, це ваш рай. Усі сюди!
Вартість: від 160 грн
#вішлісти
247
24-10-31 10:15
та хеком
Поставте на плиту воду, щоб закипіла. Тим часом почистіть картоплю, цибулю та моркву. Овочі наріжте крупно. Картоплю — великими кубиками, моркву — кружечками, а цибулину розріжте навпіл. Зачекайте, щоб вода закипіла. Пртім закладіть овочі та варіть до готовності картоплі. Тим часом підготуйте рибу. Хребти помийте та наріжте шматочками, хек почистіть і також наріжте шматочками. Рибу закладіть у суп за 5—7 хв до готовності. Коли картопля буде майже готова, закладіть рибу. Додайте лавровий лист, посоліть і додайте спеції за смаком. Зелень наріжте та додайте в кінці приготування.
Їжте, кайфуйте й надсилайте рецепти друзям
#рецепти
223
24-10-30 07:01
Не забувайте регулярно додавати розмарин до своїх страв.
#зкалендаря
269
24-10-28 07:31
Добірка рецептів гарбузових страв від ЇЖАВКАЙФ
#рецепти
296
24-10-26 14:03
Свято набуло всесвітнього статусу, бо прихильників цього смачного помаранчика з кожним роком усе більше
Гарбузи відіграють важливу роль у різних культурних та кулінарних традиціях
Давайте сьогодні вирізати ліхтарики, пекти пироги або просто насолоджуватися красою гарбуза
#інфопривід
275
24-10-26 09:00
🧈 Вершкове масло містить велику кількість вітаміну К2, який допомагає забезпечити здоров'я кісток та зубів.
🧈 Є джерелом вітаміну А, який є важливим для здоров'я очей і шкіри.
🧈 Має приємний смак та аромат, тому часто використовується в кулінарії.
🧈 Використовується для приготування різних страв, зокрема салатів, соусів, печива та багато інших.
🧈 Є важливим інгредієнтом не лише в кулінарії, а й у промисловості та медицині.
#факти
237
24-10-25 06:02
Наріжте крупно яловичину. Розігрійте на сковороді олію, додайте м'ясо, приправу, сіль і перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до випаровування соку від м'яса. Цибулю наріжте пір'ям і додайте до м'яса. Перемішайте все. Обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору, періодично перемішуючи. Картоплю крупно наріжте і викладіть поверх м'яса та цибулі. Додайте сіль, перець, шматочки вершкового масла та гарячу воду (вода не повинна покривати картоплю). Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні до м'якості картоплі, а краще картоплю злегка переваріть. Додайте зелень, перемішайте та подавайте на стіл.
Їжте, кайфуйте й надсилайте рецепти друзям
#рецепти
335
24-10-21 06:00
Аж не віриться... Ніби тільки вчора була ідея, а за плечима вже
Це все більше ніж цифри. Це захоплення, азарт, хобі, задоволення. І це все завдяки вам, бо від вас завжди чула купу приємних слів, відгуків і це надихало рухатися далі. Тож дякую вам за цей рік разом і ласкаво прошу в наступний
#річниця
292
24-10-20 10:01