Логотип телеграм спільноти - Bitcoin, інвестування, гроші - Лінивий CRYPTO інвестор
Підписуйся на канал Frontend Shinobi, щоб отримувати найсвіжіші техніки, поради та інструменти для веб-розробників. Хочеш бути в тренді? Хочеш створювати стильні сайти та веб-додатки? Тоді тобі точно сюди!
Логотип телеграм спільноти - ББС Небесна Кара 54 ОМБр
Офіційний канал Батальйону Безпілотних Систем Небесна Кара, 54 ОМБр Наше гасло: "Зло - має бути покарано! Ворог - має бути знищений!" Приєднуйтесь до нас, підримуйте нас! Більше донатів - більше контенту! Дякуємо! Зворотній зв'язок: bbcnk54@gmail.com
Логотип телеграм спільноти - STERNENKO
Допомога ЗСУ https://www.sternenkofund.org/donate 🫶🏻Фонд @sternenkofund ❗️Нікому не пишу, не прошу гроші, поповнити рахунок чи щось купити. Усі збори на армію публічні. Російська мова у коментах заборонена.
Логотип телеграм спільноти - Сергій Притула
Посилання на канал: https://t.me/serhiyprytula Мій фейсбук - https://www.facebook.com/serhiyprytula/ Інстаграм - https://www.instagram.com/siriy_ua/ Youtube - https://www.youtube.com/prytula БАЗА МОНО - https://base.monobank.ua/89gMbvnkrTu7sR

Статистика telegram каналу - @vdalastrava

Логотип телеграм спільноти - Вдала страва 2025-02-14

Вдала страва

Кількість підписників:
2739
Фото:
65 
Відео:
649 
Посилання:
 
Категорія:
Їжа та кулінарія
Опис:
Найкращі рецепти, щоб тобі було смачно 😊 З питань співробітництва: @Telega_office

Кількість підписників

День: 0
Тиждень: +13
Місяць: +95
Всього:
2 739

Середній перегляд на повідомлення

День: +839
Тиждень: +1259
ERR: 45.02%
ERR (24): 30.63%
Середній за 30 днів:
1 233

Історія змін лого

Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2025-02-21
Одине з зображень історіі логотипів цієї спільноти
2025-02-14

Історія змін назви

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни типу аккаунта

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни статуса

Офіційно не підтверджена
2025-02-14

Стіна канала Вдала страва - @vdalastrava

Великодні яйця з лимонним курдом 🍋
Інгредієнти:
Для безе:
яєчний білок 100 г
цукор 80 г
цукрова пудра 110 г
кукурудзяний крохмаль 5 г
Для курду:
сік лимона 120 г (3 середніх)
вода 20 г
цедра 1/2 лимона
жовтки 2 шт
цукор 110 г
масло вершкове 50 г
Приготування:
Безе
Білки кімнатної температури збити до пивної піни, всипати частинами цукор, збивати до щільних піків. Додати цукрову пудру, збити. У кінці всипати крохмаль, перемішати. Ложкою викласти меренгу на пергамент, зробити поглиблення ложкою. Випікати при 90С 1-1,5 години, режим конвекції.
Курд
З лимонів вичавити сік, додати воду. У жовтки насипати цукор і одразу розтерти. Змішати обдві маси. Поставити на повільний вогонь і постійно помішуючи силіконовою або дерев'яною лопаткою, варити до перших бульбашок. Зняти з вогню, остудити 10 хвилин. Додати холодне масло шматочками, перемішати. Поставити у холодильник на годину. Наповнити кожне тістечко курдом. За бажанням прикрасити кремом

922
25-04-06 08:27

Пиріг з лимонною начинкою🍋🍋
Пісочне тісто:
Борошно - 180 г
Цукрова пудра – 40 г
Дрібка солі
Холодне вершкове масло -100 г
Жовток – 1 шт.
Вода крижана - 20 г
Начинка:
Згущене молоко - 1 банка
Лимонний сік – 80 г
Цедра лимона – 1 ст.л.
Яйця – 2 штуки
Розмір форми 22 см

1500
25-03-28 09:04

Пиріг "весняний садочок" 😍
Приготування:
Спочатку ви берете листкове тісто (куплене в магазині) і кладете його на деко. Після цього дрібно наріжте 5 цибулин і обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору. Коли охолоне, викласти цибулю на листкове тісто. Відваріть кілька картоплин у підсоленій воді, подрібніть їх у пюре, добре перемішайте з невеликою кількістю вареної броколі та трохи вершків і викладіть на цибулю. На гарнір візьміть 3 броколі 3 моркви 2 варені картоплини і запікайте 10 хв в духовці

1100
25-03-27 06:47

Лимонно-мигдальний кекс з малиною та шоколадною глазур'ю 💕
Інгредієнти:
1 склянка борошна(160 г)
1 склянка меленого мигдалю або мигдального борошна (110 г)
1 склянка цукру (приблизно 200 г)
250 г масла
яйця 5шт
сік з половинки лимону
терта цедра 1 лимона
1,5 чайної ложки розпушувача
250 г свіжої малини
Глазур:
100 мл вершків 30%
100 г білого шоколаду
Приготування:
Збити яйця з цукром (до білого). Додайте просіяне борошно, розпушувач і мелений мигдаль. Перемішуйте на найменшій швидкості, щоб не було грудочок. Розтопіть масло в каструлі та влийте гарячу суміш у тісто разом із лимонним соком, лимонною цедрою та мигдальним ароматизатором. Акуратно перемішати, наприкінці додайте малину і ще раз перемішайте. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і злегка посипте сухарями або манною крупою або вистеліть папером для випічки. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці близько 50 - 60 хвилин.

1200
25-03-25 12:33

Маринований дайкон 💚
Інгредієнти:
1 середній дайкон
400 мл окропу
1 ст л солі
1 ст л цукру
3 ст л яблучного оцту 6%
гострий перець, імбир за смаком

1200
25-03-24 18:19

Домашні булочки з начинкою ☀️
Інгредієнти:
Начинка:
нарізаної індички 100г
сир моцарела 50 гр
майонез
добре перемішати
Тісто:
хлібне борошно 260 гр
цукор 22 гр
сіль 3 гр
молоко 180 мл
швидкорозчинні дріжджі 5 гр
Приготування:
Додати у чашу міксера та місити 6хв. Потім додати вершкове масло 22 гр та місити ще 5 хв Дати відпочити 30хв. Розділити тісто на шматочки по 83 г кожний та зробити кульки. Накрити та дати відпочити 20 хв Зробити булочки, як на відео. Обприскати водою, посипати насінням кунжуту, дати ще відпочити 25 хв. Зробити розрізи зверху та заповнити шви сиром філадельфія. Випікати в розігрітій духовці при 180°C, 18-20 хв.

1500
25-03-23 17:21

Пасхальний кролик 🐰 з фетою та шпинатом🌱
Інгредієнти:
2 листа листкового тіста
100 г подрібненого сиру Фета
150 г замороженого шпинату
2 столові ложки тертого пармезану
2 яйця
1/4 чайної ложки часникового порошку
1/4 чайної ложки перцю
1/2 чайної ложки солі
Приготування:
У мисці змішайте фету, шпинат (попередньо розморозьте та вичавіть зайву воду), пармезан, часниковий порошок, перець, сіль і 1 яйце. Відкладіть, розгорніть листкове тісто і виріжте формочкою зайчиків. Покладіть 1 столову ложку начинки в центр половини зайчиків. Помістіть решту половинок зайчиків зверху, щоб накрити. За допомогою виделки натисніть на краї, щоб з’єднати їх разом, і змастіть їх збитим яйцем. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин або до золотистого кольору.

1500
25-03-20 12:19

Друзі! Велике прохання, підтримайте наш канал! Якщо ви маєте premium телеграм, залишіть будь ласка, за нас голос. Для Вас це абсолютно безкоштовно, а ми натомість зможемо публікувати цікаві рецепти в історіях.
Дякуємо що Ви з нами! ❤️
https://t.me/boost/vdalastrava

1600
25-03-18 17:07

Смачненькі булочки з часниковим маслом
Рецепт:
Закваска
30 г закваски
90 г борошна
40 г води
15 г цукру
Тісто
230 г борошна
20 г цукру
4 г солі
110 г молока
1 яйце (55 г)
20 г вершкового масла
Закваска
Часникове масло
30 г розм'якшеного вершкового масла
20 г подрібненого часнику
1/4 чайної ложки солі
жменя подрібненої петрушки/зеленої цибулі
- все перемішати
- зберігати в кондитерському мішку
Приготування:
Приготуйте закуску та зачекайте, коли вона збільшиться втричі, приблизно 7-8 годин при 27-28C. Змішайте все для тіста, окрім масла, до тих пір, поки тісто не стане однорідним і міцним.
Додайте масло 2-3 порціями та вимішуйте, поки тісто не стане однорідним. Розстоювати тісто 2 години при 28C. Розділіть тісто на 8 рівних частин. Сформуйте трикутнички, дайте відпочити 15 хв. Розкачайте до 20-25 см, потім зверніть (так само, як круасан) Остаточне вистоювання при 28C протягом 3-3,5 годин або поки тісто не підніметься в 1,5 рази. Зробіть розріз увздовж та нанесіть часникове масло. Випікати при 180С 18-20хв

1800
25-03-12 12:52

Торт "Цитрусова спокуса" 🍊💛🍊
Інгредієнти:
250г борошна
¾ скл. цукру
2 ст.л. манки
1 ч.л. розпушувача
½ ч.л. соди
¼ ч.л. солі
3 жовтки + 1 яйце
¾ скл. пахти (йогурт/кефір)
ваніль
1 ст.л. цедри апельсина
½ скл. масла (розтоп.)
3 білки
¼ скл. цукру
сіль
¾ скл. соку апельсина
⅓ скл. цукру
¼ ч.л. крохмалю
цитрусові (тонко нарізані)
Приготування:
Тонко нарізати цитрусові. Змішати апельсиновий сік, цукор, крохмаль; нагріти до загустіння. Охолодити, 2 ст.л. залишити для змащування. Цитрусові покрити глазур'ю, викласти на пергамент у форму. Змішати сухі інгредієнти для тіста. Збити жовтки, яйце, пахту, масло, ваніль, цедру.
З'єднати сухі та вологі інгредієнти. Збити білки з цукром до стійких піків.
Додати білки в тісто. Випікати при 180°C 35-40 хв. Охолодити, перевернути. Змастити сиропом.

2300
25-03-05 15:58