Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1463

Квіти зів'януть, донат врятує!

Другий рік поспіль в переддень свята Першого дзвоника волонтери та активна громадська спільнота закликає підтримати акцію «Донат замість квітів». Мета ініціативи — закликати школярів, їхніх батьків і вчителів відмовитися від традиційних квітів і замість цього зробити благодійний внесок на підтримку українських захисниць та захисників.
Ми в ГО «АЕРОРОЗВІДКА» при партнерстві з мережею Фокстрот закликаємо підтримати Всеукраїнський збір «Гривню кидай – військового навчай»

Війна, яку розпочала росія проти України, стала наймасштабнішою в Європі з часів Другої світової, зокрема, і за обсягом використання технологій. Перед нашими захисниками стоять нетривіальні задачі, вирішити які допомагають IT-рішення.
Проте для їх ефективного застосування потрібна якісна військова освіта – це таке ж актуальне питання, як «залізо» та боєприпаси.
🔻 Гривню кидай сюди🔻
Усі зібрані кошти будуть спрямовані на формування 4 навчальних груп, кожна з яких включає сертифікованих  інструкторів та фахівців з вивчення досвіду. Навчальні групи будуть направлені в бойові підрозділи для проведення навчальних курсів із застосування найпоширеніших інформаційних систем задля посилення готовності підрозділів  виконувати бойові завдання. Програма курсу вже сформована та забезпечує ознайомлення та вивчення процесу ISTAR, інструментів стрімінгу та  дешифрації, збору та аналізу, розповсюдження інформації тощо.
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
1800
24-09-01 15:46