Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1462

🛡️ Українська система ситуаційної обізнаності DELTA змінює правила гри на полі бою. Ця розробка об'єднує дані від аеророзвідки, супутників, БПЛА, радарів та іншого, дозволяючи нашим військовим бачити поле бою в реальному часі.
💥 $15 мільярдів збитків для ворога — саме стільки стратегічних об’єктів вже знищено завдяки DELTA, і це число продовжує зростати. З її допомогою плануються та реалізуються найуспішніші операції, знищуються важливі ворожі цілі, зокрема й під час використання морських дронів.
🔗 Cистема вже інтегрувалася з західними військовими технологіями та викликає інтерес серед партнерів НАТО. Це більше, ніж просто цифрова мапа — це ключ до технологічної переваги нашої армії.
💡 DELTA не просто інструмент, а ціла філософія сучасної війни, де швидкість, точність і координація мають вирішальне значення. Завдяки таким технологіям наша армія більше ніколи не буде сліпою.
🤝 Ми в ГО "АЕРОРОЗВІДКА" продовжуємо активно підтримувати розвиток екосистеми продуктів ситуаційної обізнаності DELTA та команду Центру інновацій. Адже наша спільна мета - сприяти створенню та впровадженню передових військових технологій для забезпечення безпеки та обороноздатності України.
🔦 Детальніше про те, як працює DELTA і як вона допомагає знищувати ворога – читайте у матеріалі АрміяInform: https://armyinform.com.ua/2024/08/26/ya-bachu-kozhnu-nirku-nashyh-vorogiv-yak-ukrayinska-systema-delta-palyt-rosijsku-armiyu/
❤️‍🩹 Підтримуй розвиток бойової екосистеми DELTA!
📌 Зроби разовий внесок: https://send.monobank.ua/jar/8cRG8maJVc
📌 Або оформи щомісячну підписку та підтримуй діяльність напряму C2IS щомісяця: https://cutt.ly/3w2YJ3Qw
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
5100
24-08-30 11:38