Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1460

🛡️ Система DELTA буде використовуватися всіма Силами оборони України — рішення Верховного Головнокомандувача
Екосистема інноваційних продуктів для ведення бойових дій DELTA, розроблена Центром інновацій Міноборони, продемонструвала високу ефективність на полі бою і вже введена в експлуатацію для усіх підрозділів сектору безпеки і оборони України.
☝️ Або як ще кажуть “поставлена на озброєння”. Хоча системи в армії нікуди не ставлять, а вводять в експлуатацію. Це означає, що Сили оборони мають використовувати систему DELTA для планування та проведення бойових операцій.
📍Інструменти платформи DELTA вже випробовані війною і відтепер матимуть ширше застосування нашими воїнами для досягнення технологічної переваги проти ворога. Команда розробки Центру інновацій та розвитку оборонних технологій МОУ на чолі з Марат Утюшев налаштована плідно працювати над їхнім покращенням, аби підвищувати спроможності наших воїнів і наближати нашу перемогу.
💬 «DELTA з перших днів широкомасштабного вторгнення стала ефективним інструментом в руках наших військових для взаємодії та ефективного ведення війни. Інструменти платформи DELTA вже випробувані на полі бою і відтепер матимуть ширше застосування нашими воїнами для досягнення технологічної переваги проти ворога», — додала Катерина Черногоренко, заступниця міністра оборони України з питань цифровізації.
🤝 ГО "АЕРОРОЗВІДКА" продовжує активно підтримувати розвиток екосистеми продуктів ситуаційної обізнаності DELTA та команду Центру інновацій. Наша спільна мета - сприяти створенню та впровадженню передових військових технологій для забезпечення безпеки та обороноздатності України.
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
2000
24-08-26 16:23