Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1454

📌  В новому інтерв'ю для UAportal співзасновник ГО "АЕРОРОЗВІДКА" Ярослав Гончар розповів про критичну роль технологій у війні. Це не просто про безпілотники – це про системний підхід, який дає нашим захисникам перевагу на полі бою.
▪️Технології змінюють правила гри – Україна активно впроваджує новітні розробки, які допомагають виявляти і знищувати ворога з максимальною ефективністю.
▪️ Люди – ключ до перемоги – навіть найкраща техніка не замінить професіоналізму та мужності наших воїнів. Але з технологіями вони стають ще сильнішими.
▪️ Загроза дронів-камікадзе – ворог використовує дешеві дрони для масованих атак, але Україна розробляє способи захисту і в цьому напрямку.
▪️ Сила в єдності – координація між різними підрозділами та оперативне застосування даних розвідки – запорука успіху на полі бою.
▪️ Майбутнє за технологіями – ця війна показує, що перемога буде за тими, хто не боїться змін і впроваджує інновації.
➡️ Повний текст інтервʼю читайте тут: https://www.uaportal.com/ukr/section-mixed/news-voyuyut-ne-dronyi-voyuyut-lyudi-no-za-schet-tehnologicheskogo-razvitiya-ukraina-vyiigraet-etu-vojnu-intervyu-s-rukovoditelem-aerorazvedki-21-08-2024.html
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
1400
24-08-21 12:18