Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1464

📱 В Силах безпеки та оборони зараз більше 1 мільйона військовослужбовців використовують різні мобільні пристрої для виконання завдань для захисту нашої держави. Щоб зробити це використання безпечним, Центр інновацій Міноборони впроваджує технологію Mobile Device Management (MDM), яка забезпечує захист особистих пристроїв та безпечний доступ до військових застосунків.
⚙️ Як це працює?
MDM перевіряє мобільний пристрій на можливі вразливості. Якщо в пристрої немає безпекових проблем, користувач отримує доступ до військового аналогу App Store чи Play Market. Після цього в користувача є можливість встановити собі додатки, що не розповсюджуються у відкритий спосіб або ж взяти під контроль вже існуючі на пристрої. У разі виникнення загрози, військові дані на пристрої можна буде видалити дистанційно. Завдяки цьому, військові можуть безпечно використовувати мобільні застосунки, не турбуючись про особисті дані на своїх пристроях.
🦾 Розробники Центру інновацій Міноборони повідомляють, що доступних застосунків на сьогодні уже 68, з яких 14 розроблені виключно для військових потреб. Ця кількість буде зростати, забезпечуючи ще більш ефективну підтримку наших військових на передовій.
🛡️ ГО "АЕРОРОЗВІДКА" вважає, що застосування технології MDM у сучасній українській армії є необхідним інноваційним кроком на реальний виклик BYOD (Bring Your Own Device).
💻 Успішний досвід використання MDM у великих логістичних, рітейл, health care, fintech компаніях та у провідних арміях світу, підтверджує, що це ефектний інструмент захисту мобільних пристроїв за рахунок впровадження політики безпеки, розділення персонального і службового простору на мобільному пристрої користувача та можливості швидко реагувати на загрози безпеці у разі втрати пристрою.
📌 Ми переконані, що запровадження MDM разом з вже реалізованою в DELTA автентифікацією користувачів на базі стандарту FIDO2 значно посилить кіберстійкість українського війська.
🔎 Нагадаємо, що другий фактор автентифікації з використанням ключів безпеки FIDO був започаткований в рамках проекту «Кіберстійкість» від ГО «Аеророзвідка» у 2023 році.
Зображення до поточного посту у каналі "Аеророзвідка | Aerorozvidka" - @aerorozvidka
1900
24-09-03 15:56