Повідомлення telegram каналу - @vinblog2

Логотип телеграм спільноти - Вінницький блог N2 2021-06-17

Вінницький блог N2

Кількість підписників:
1095
Фото:
210 
Відео:
Посилання:
204 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Іронічно про Вінницю

Канал Вінницький блог N 2 - @vinblog2 - №600

https://life.pravda.com.ua/society/2023/07/16/255425/
От нарешті! Нарешті український суд запрацював так, як нада. Це піздєц якийсь: отака людина жила з кимось в одному будинку, їздила з кимось в одній маршруткі, здоровалася з мужиками у дворі за руку...А вони то і не знали, з якою рецидівісткою мають справу!
Я вам скажу чесно, бо по-іншому не можу: корупціонери можуть почекати рочок-півтора, убивці то взагалі не горить — їх бог все рівно накаже, а ось такі дівчата-разбойніци це ж дійсно опасна ситуація, з якою треба боротися невідкладно!!!
От уявімо, що я читаю новость, що умовний заступний міністра трамбував воровані гроші в дивані. Ви думаєте, у мене серце стане від такої новини? Та понятно, що ні. Ну да, трамбував, бо диван купив малуватий як для своєї должності — буває, лохонувся.
Інша справа, якщо дівчина, використовуючи орудіє злочину — смартфон — виготовить самопальне відео з собою в главних ролях та відправить якомусь чоловіку. Ви уявляєте собі ці ріски? А якщо він в цей момент в істрєбітєлі летить бомбить кацапів? А якщо варить борщ вдома, аби її порадувать? Це ж можна обпектися!!! Я вже мовчу, як може постраждати одяг!!!
Тому реально читаю таку новину і радію. Нарешті судова система запрацювала. Фуууххх, аж камінь з душі впав. Ще і смартфон конфіскували в бандючки на користь держави — буде, чим сімейний бюджет якогось чиновника залатати, щоб забрав цей смартфон собі, а не купляв. Правда, здати в хімчистку, щоб почистили від всяких пакостєй.
p.s. Блять, там ті судді єбанулися на всю голову чи що? Тут мільярди крадуть прямо насипом, уже диванів не вистачає, вони взялися за цю нещасну дівчину. Я хуєю...
192
23-07-16 14:52