Повідомлення telegram каналу - @vinblog2

Логотип телеграм спільноти - Вінницький блог N2 2021-06-17

Вінницький блог N2

Кількість підписників:
1095
Фото:
210 
Відео:
Посилання:
204 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Іронічно про Вінницю

Канал Вінницький блог N 2 - @vinblog2 - №597

Оце у нас завжди така історія, як на фото.
Надпісь на гаражі гласить:
"Для тих, хто ходив у школу, та вміє читати. ТУТ НЕ ТУАЛЕТ, НЕ ЇДАЛЬНЯ, НЕ ЗАКУСОЧНА, НЕ КУРІЛКА І НЕ ПАРКОВКА".
Це перше, що я там побачив, коли зайшов випадково викурить сігарєту, з'їсти два бургєра та припарковать, єстєствєнно, свій арендований самокат.
Но хіба ж люди подібне читають?
Прямо перед цим гаражом стоїть стихійна парковка беговелів, самокатів, якісь велосипеди. Очевидно, що їх власники могли б попросить своїх мам прочитати застереження на гаражі, але цього не зробили і нахабно поставили свої транспортні засоби прямо на території, де це заборонено мєлом на воротах.
Хочеться порекомендувати власнику гаража враховувати всі верстви населення людей, а тому писать оголошення і для тих, хто НЕ ХОДИВ у школу. Малювать знаки чи піктограми якісь!
Но саме цікаве не це.
Прямо біля гаража за ще одними воротами (на фото) тупо стоїть сміттєва свалка, організована самими жителями цього будинку. Просто срач, який в карманах не поносиш (якісь залишки ремонтів, скла, кірпіча) і тд і тп.
Тобто якщо прибрати той закапелок, то жителям цього будинку не прийдеться сидіти на асфальті перед гаражом між школярами, що смалять сігарєти та їдять булочки з сосисками. А можна цілком спокійно сидіть на лавочкі і пить чай з пряниками в уютному закапелку, де прибрано і красіво.
Але ні.
Давайте краще і самі в срачі будем жить, і школярам жизні не давать (хоча там не тіки про школярів мова, бо я теж в школу ходив та умію читати).
Нелогічне шось у них вийшло.
445
23-07-09 07:38