Повідомлення telegram каналу - @viatrovych

Логотип телеграм спільноти - В’ятрович Viatrovych 2021-11-05

В’ятрович Viatrovych

Кількість підписників:
1679
Фото:
14 
Відео:
Посилання:
74 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Ми з України. Ми з виру історії. Спробую пояснити, що ви бачите нині, і роз’яснити причини, які криються у попередніх роках та століттях.

Канал В’ятрович Viatrovych - @viatrovych - №398

Добрий вечір, ми з України. Головне за день.
11 грудня
1. Після восьми хвиль ракетних атак росіян в Україні пошкоджені всі теплові та гідроелектростанції й постраждало 40% обʼєктів високовольтної мережі, - повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
2. Відповідальність за пожежу в російських казармах у селищі Радянському в Криму і загибель російських військових узяв на себе партизанський рух «Атеш».
3. В Одесі відновили електроживлення об’єктів водоканалу, водопостачання в місті відновлюється. 300 тисяч абонентів залишаються без електрики. Більшість одеситів також другу добу без опалення – відновлена робота менш ніж третини котелень.
4. Протягом доби росіяни завдали 5 авіаційних ударів та здійснили понад 40 обстрілів з РСЗВ
5. На Донеччині тривають важкі бої, особливо складна ситуація на південь від Бахмута, російські війська намагаються прорвати українські позиції.
6. Українська авіація завдала 5 ударів по районах зосередження російських військ, озброєнь та техніки. Ракетні війська та артилерія вразили 7 пунктів управління, 10 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів противника.
7. Кількість загарбників, знищених під час учорашніх ударів по російських базах у Мелітополі, може сягати 200, - мер міста Іван Федоров.
Слава Україні!

566
22-12-11 17:16