Повідомлення telegram каналу - @viatrovych

Логотип телеграм спільноти - В’ятрович Viatrovych 2021-11-05

В’ятрович Viatrovych

Кількість підписників:
1679
Фото:
14 
Відео:
Посилання:
74 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Ми з України. Ми з виру історії. Спробую пояснити, що ви бачите нині, і роз’яснити причини, які криються у попередніх роках та століттях.

Канал В’ятрович Viatrovych - @viatrovych - №399

Добрий вечір, ми з України. Головне за день.
12 грудня
(English text below)
1. Російські війська ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському, Лиманському та Запорізькому напрямках – повідомляє Генштаб Збройних сил України.
2. Росіяни завдали 6 ракетних ударів по України, з них 4 – по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка.
3. З початку широкомасштабного вторгнення Росія змогла виробити 360 крилатих ракет - 240 високоточних Х-101 і близько 120 "Калібрів", - пише The New York Times з посиланням на українську розвідку.
4. Словаччина планує передати Україні винищувачі МіГ-29, підготовка до цього може початися найближчими тижнями, - повідомив міністр закордонних справ Словаччини Растислав Качер.
5. У місті Кошице в Словаччині розпочала роботу база з ремонту військової техніки для України.
6. Під Москвою – друга за останні кілька днів велика пожежа в торговому центрі. Тепер – у місті Балашиха. Ще одна велика пожежа – на хімічному підприємстві у місті Нижньокамськ у Татарстані.
7. Володимир Зеленський відповів на петицію з вимогою позбавити депутата від ОПЗЖ Юрія Бойка звання Героя України: президент пише, що не має законних підстав для такого рішення.
8. Рада Європейського Союзу збільшила на 2 мільярди євро Європейський фонд миру, з якого СЄ відшкодовує державам-членам поставки озброєння Україні.
Слава Україні!

548
22-12-12 18:12