Повідомлення telegram каналу - @slytherynka

Логотип телеграм спільноти - Слизеринка 2021-12-10

Слизеринка

Кількість підписників:
16785
Фото:
60 
Відео:
Посилання:
27 
Категорія:
Блоги
Опис:
Сторожова змія цінностей. Про новини, книжки і смисли без реверансів.

Канал Слизеринка - @slytherynka - №54

Любі друзі, дорога родино!

На мій ютуб канал поскаржилися, ютуб вимкнув монетизацію. Це означає, що майбутні інтерв’ю я публікуватиму за власний кошт і вони не окупляться. Ідеться про оренду техніки, гонорар режисеру монтажу та оператору, оренду студії. Ні, я це пишу не для того, щоб просити у вас гроші, боже збав🤣
Учора я репостнула сторіс Раміни про книжку російського видавництва, яку вона рекомендує своїм підписникам. Після цього Раміна в особистих повідомленнях писала щось про «дорослішання» і важливість езотеричних практик. Вже сьогодні відео з розбором її інтерв’ю з Олексієм Арестовичем (того самого, де під традиційне кивання Раміни Арестович накидує совкодрочерства і кремлівської пропаганди) стало причиною вимкнення монетизації на моєму каналі.
Ви чули про ефект Барбари Стрейзанд? Коли щось, що забороняється, стає вірусним? У мене нема ілюзій, що відео з критикою проросійської маячні набере стільки ж переглядів, що й саме інтерв’ю Олексія в Раміни. Але найближчий місяць я не видалю його, щоб відновити монетизацію, а поститиму контент за власні кошти. А от вас попрошу максимально поширити це відео, щоб якомога більше людей почуло розвінчування шкідливої та небезпечної маячні, яку активно ширять в українському ютубі.
Цінності - це штука, яка часто приносить дискомфорт. За яку треба платити. А також - активно плекати і не відступати.
Дякую усім, хто розділяє їх зі мною. Дякую усім, хто допоможе поширити це відео.
https://youtu.be/ANQzVwrX44c
16400
23-01-31 10:57