Повідомлення telegram каналу - @olvoitko

Логотип телеграм спільноти - Олександр Войтко «Свят» 2021-12-18

Олександр Войтко «Свят»

Кількість підписників:
3493
Фото:
65 
Відео:
33 
Посилання:
238 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
До 2014 був журналістом на «5 каналі», викладачем в «Києво-Могилянській академії», після - боєць добробатів «Київ-2» і «Гарпун». Координатор «Спілки ветеранів війни з Росією». Зараз повернувся в стрій. Переможемо! Зв‘язок - @Svyat_SM Моно 5375414111304829

Канал Олександр Войтко «Свят» - @olvoitko - №157

Дивна історія з кривавим цирком чорного клоуна Пригожина дає все більше цікавого розвитку.
Російська пропагандистська машина, яка до цього успішно виправдала в очах мокшанського обивателя втечу кацапських військ з Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської областей, правобережжя Херсонщини, розгром їхнього зимово-весняного наступу, зараз свідомо чи несвідомо дала повного маху.
З версії подій, яка офіційно озвучена всіма, включно з Путіним і Лукашенком, х..йло показаний у себе в країні не самодержцем, а повністю безпомічним весільним генералом. Бульбозавр врятував його від успішного заколоту переговорами з опущеним Поваром, ще й війська свої був готовий дати, бо у Путіна їх не виявилося, вірних у потрібній кількості, й прямо наказував директору ФСБ.
Також відкрито було сказано, що сил у Кремля вистачало лише дати бій під самою Москвою. І ще не факт, хто б у тому бою переміг.
Російський плебс, мабуть, схаває і цього разу, але пасіонарна частина болотяних недолюдей зароптала вовсю, кажуть, царь ненастоящий :)
До цього всього посилюється конфлікт між бойовими вагнерами - МО РФ - кадирівцями. Військові не можуть вибачити вбитих пілотів, вагнера пригадують їм френдлі фаєр у Сирії, кадирівці на правах медійних переможців відкрито ржуть з колишніх грушників й учасників обох чеченських війн, яких вдосталь у «Вагнері».
Підсумовуючи, ситуація із заколотом Пригожина тоді зайшла занадто далеко, хоча й не стала масштабним кривавим бунтом.
Тепер ще довго вона буде давати свої плоди, котрі гнилою цвіллю оповиватимуть кістяк болотяної недоімперії.
https://t.me/olvoitko

320
23-06-27 16:07