Повідомлення telegram каналу - @olvoitko

Логотип телеграм спільноти - Олександр Войтко «Свят» 2021-12-18

Олександр Войтко «Свят»

Кількість підписників:
3493
Фото:
65 
Відео:
33 
Посилання:
238 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
До 2014 був журналістом на «5 каналі», викладачем в «Києво-Могилянській академії», після - боєць добробатів «Київ-2» і «Гарпун». Координатор «Спілки ветеранів війни з Росією». Зараз повернувся в стрій. Переможемо! Зв‘язок - @Svyat_SM Моно 5375414111304829

Канал Олександр Войтко «Свят» - @olvoitko - №135

Цікаво читати деякі західні статті, що, ніби, контрнаступ «йде не за планом».
Звичайно, не за планом. За планом кацапи мали захопити нас за тиждень після широкомасштабного вторгнення. Тому всі західні посольства були евакуйовані, а зброї на той час нам дали в символічній кількості.
А ми «не за планом» спочатку викинули російську орду з Київської, Чернігівської і Сумської областей, потім «не за планом» звільнили Харківщину і Правобережжя Херсонщини, «не за планом» розгромили зимово-весняний наступ москалів, а тепер «не за планом» тіснимо кацапів на півдні.
І контрнаступ - це не лише, коли піхота та броня йдуть уперед. Це ще й знищення ворожих позицій артилерією, контрбатарейна боротьба, робота по логістичних центрах у тилу, вибиття російських літаків, гелікоптерів, РЕБ і ППО.
Не буду вдаватися в деталі, але те, що бачу я, це якраз методична робота «за планом».
Результати його всі ми побачимо через кілька місяців. Тоді критики нашого плану вчергове позамовкають, а русня продемонструє ще один жест доброї волі, здійснивши від‘ємний наступ на більш вигідні позиції)))
Зберігаємо спокій, чекаємо, допомагаємо Силам Оборони України, працюємо.
Саме це є запорукою, що наш план успішно спрацює.
https://t.me/olvoitko

2300
23-06-23 10:44