Повідомлення telegram каналу - @olvoitko

Логотип телеграм спільноти - Олександр Войтко «Свят» 2021-12-18

Олександр Войтко «Свят»

Кількість підписників:
3493
Фото:
65 
Відео:
33 
Посилання:
238 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
До 2014 був журналістом на «5 каналі», викладачем в «Києво-Могилянській академії», після - боєць добробатів «Київ-2» і «Гарпун». Координатор «Спілки ветеранів війни з Росією». Зараз повернувся в стрій. Переможемо! Зв‘язок - @Svyat_SM Моно 5375414111304829

Канал Олександр Войтко «Свят» - @olvoitko - №130

Про теперішні події детально говорити не можна, тому розкажу про контрнаступ на правобережжі Херсонщини минулого року, в якому довелося взяти участь, і ви багато зрозумієте з того, що відбувається зараз.
Почався він в останні дні серпня. З першої лінії оборони російських окупантів Ольгине і Високопілля вдалося звільнити впродовж тижня. З Архангельського, яке теж входило в їхню першу лінію, орду вибивали до початку жовтня.
Всі два з половиною місяці, до звільнення Херсона в середині листопада, тривали важкі бої. Ворог постійно на всіх рівнях заявляв, що контрнаступ зупинено, скоро він поверне всі втрачені території, а Херсон буде «в росіє навсєгда».
Зрештою, ми побачили ці білборди у звільненому українському місті. А орда вже навіть не говорить про якісь претензії на нього, а думає, як оборонятися на лівому березі.
Так і зараз. Ситуація дуже напружена, тривають складні бої, і триватимуть до якогось видимого результату ще кілька місяців.
Як і тоді, ворог опиратиметься, відступати їм немає куди, тільки у Крим, що скоро стане зневодненим, і у перспективі, відрізаним від сполучення з територією рф.
Значного сенсу в аналізі поточної ситуації зараз немає, загальний задум все одно знають лише кілька людей з найвищого керівництва країни.
Є сенс збільшити допомогу Силам Оборони, це полегшить роботу бійцям, складну, напружену, криваву роботу, результатом якої неодмінно стане підняття синьо-жовтого прапору над черговими звільненими містами.
https://t.me/olvoitko

1600
23-06-14 13:55