Повідомлення telegram каналу - @olvoitko

Логотип телеграм спільноти - Олександр Войтко «Свят» 2021-12-18

Олександр Войтко «Свят»

Кількість підписників:
3493
Фото:
65 
Відео:
33 
Посилання:
238 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
До 2014 був журналістом на «5 каналі», викладачем в «Києво-Могилянській академії», після - боєць добробатів «Київ-2» і «Гарпун». Координатор «Спілки ветеранів війни з Росією». Зараз повернувся в стрій. Переможемо! Зв‘язок - @Svyat_SM Моно 5375414111304829

Канал Олександр Войтко «Свят» - @olvoitko - №126

​​Друзі, трохи про такий очікуваний контрнаступ 🙂
Підготовка до нього триває, він обов‘язково розпочнеться, адже нам потрібно звільняти всі окуповані території в кордонах 1991 року і наших людей на них. Але не треба тиснути, аналізувати цитати, хто коли сказав, де ми будемо в цей час, і підганяти події. Думаю, в жодного українця не залишилося сумнівів у професіоналізмі вищого військового керівництва, а професіонали мають керуватися виключно ситуацією на полі бою й ухвалювати відповідні доцільні рішення. Це життя наших бійців.
Коли підрозділи підуть вперед, не слід очікувати, що через кілька днів ми будемо в Севастополі, Луганську чи Донецьку. Згадайте кампанії зі звільнення правобережжя Херсонщини й Харківської області, вони були тривалими, розтягнутими в часі на місяці. Тут головне результат і результат був гарним, маємо зробити все, щоб він був гарним і цього разу.
Російські окупанти відразу ж вкидатимуть тонни пропагандистських повідомлень, що контрнаступ захлинувся, вони всіх розбили, в нас нічого не вийшло і зараз вони ще всім покажуть, маємо не вестися на це й зберігати спокій та високий моральний дух у суспільстві.
Для ілюстрації даю скрін з російського тг-каналу, як вони писали про початок контрнаступу на півночі Херсонщини в кінці літа минулого року, де діяв мій підрозділ. Всі ми добре пам’ятаємо, чим він в результаті скінчився для окупантів 😀
Ну а поки ще є час підтримати бійців донатом, щось їм привезти чи посприяти майбутньому звільненню територій іншим чином.
Успіх майбутньої великої справи залежить від кожного з нас.
Тож гуртуймося і вперед 😉
https://t.me/olvoitko
2000
23-05-06 13:43