Повідомлення telegram каналу - @nerukhomiua

Логотип телеграм спільноти - NERUKHOMI by DS 2022-02-04

NERUKHOMI by DS

Кількість підписників:
2266
Фото:
819 
Відео:
11 
Посилання:
1140 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
CEO & founder Nerukhomi.ua Денис Петров 🟣 Що де почали будувати 🟣 Всі спроби здати в експлуатацію 🟣 Експертні огляди документів новобудов та забудовників 🟣 Думки, коментарі та особистий погляд на ринок 📬Зв'язок з нами: welcome@nerukhomi.ua

Канал NERUKHOMI.UA - @nerukhomiua - №1827

#Девелоперські_Шкварки
Нагадаю про розбір минулого тижня The Five Hotel від Sensar та Ribas
Так от що хлопці вигадали:
після виходу новин 16 серпня, вирішили нарешті оформити документ на підготовчі роботи для легалізації котловану та закинули його 19 числа до Реєстру.
Цікаво, а штраф за самочинні роботи буде, чи заступник мера таки адмінресурс має 👀.
😅Це буде #хуцпа_тижня_забудовників,
📍Ужгород,
🏗20.08.24 дозвіл на будівництво готельно-торговельного комплексу з вбудованим підземним паркінгом по вул. Капушанська 61,
Як й попереджав, був ще один пакет документів для отримання дозволу на будівництво, але вже до ДІАМ. І знову відбулось лагідне ґвалтування регуляції за принципом simulata dementia. Незважаючи на позицію місцевого ДАБК, що цільове призначення земельної ділянки не відповідає вказаному найменуванню об'єкта та намірам забудови земельної ділянки, такі видано дозвіл.
🙈В ДІАМ могли помилитись, чи в Ужгородському ДАБК такі да, зловживали відмовами?
👮‍♂️Що пропонували архітектору Панкратову Андрію Георгійовичу в компанії Констрлайт Сергія Бурдіна невідомо, але він якимось чином залевачил зробив зразу два розрахунки класу наслідків на один й той самий проект по СС2 та СС3 (для подачі в ДІАМ). Так само, нічого не вбачає в цьому експерт «Вест Буд Експертизи» Сергій Данилов, який випустив дві однакові експертизи по різним класам. Тут чудові підстави для кримінальних проваджень та питання атестації виконавців.
Наочна історія в Документах The Five Hotel
Дивимось спостерігаємо…
підпишіть друзів на канал🕵️‍♂️
Ми робимо будівництво прозорішим
🤓
1700
24-08-23 16:53