Повідомлення telegram каналу - @dobrovolchik

Логотип телеграм спільноти - Добровольчик 2022-02-02

Добровольчик

Кількість підписників:
1861
Фото:
321 
Відео:
Посилання:
35 
Категорія:
Блоги
Опис:
Ламповий бложик на випадок ядерної війни

Канал Добровольчик - @dobrovolchik - №481

Знаєте, я була забанила одну велику трєнєршу саме за рекламу арєстовіча своїй пастві, бо її сектанти не здатні на тверезий аналіз та не вміють у причинно-наслідкові зв'язки. Забанила за рекламу його гівновебінарів та повторювання його маніпуляцій в дописах (на теми, в яких вона абсолютно ні дупля не відбивала, бо всі попередні роки була зайнята іншими більш цікавими заняттями).
Останньою краплею став пост про те, що в України немає майбутнього.
Коли ви масово пишете що він двбйб, я розумію чому - в голові нормальної людини, яка має якісь інші цінності, окрім бабла, не може вкластись те, що хтось може таке пиздіти свідомо. Але абстрагуйтеся і зрозумійте нарешті, що цей тіпок шкодить нашій державі цілком усвідомлюючи наслідки. Але йому пхй, скільки ще загине українців, якщо на них можна ліпити собі маркетинг і кількість переглядів. Так само усвідомлюють це і ті, хто пхає його в ефіри в якості експерта, для них теж більш важливий трафік і клікбейт. (ОМГ, 33 бойових виходи, яких не було, а ті що були - закінчились дуже хйово, шкода тільки що не для нього, а для інших).
Воно вже договорилося якось до того, що багато людей, послухавши його заспокоювання, не виїхали і були вбиті в окупації. Ця кров на ротах всіх, хто брехав людям про те, що ніякої небезпеки немає. Для них буде окрема пательня у пеклі.
Висновки робіть самі. Велика частка юзернеймів продовжує його вважати опініон мейкером і що це за категорія я вже мала можливість спостерігати у себе в коментарях.
І якби він не був таким зручним для тих, хто досі його тримає у якості офіційного рота, його б вже давно викинули на мороз. Знайдіть самотужки пояснення, чим саме він такий зручний.

1700
23-01-14 23:18