Повідомлення telegram каналу - @dobrovolchik

Логотип телеграм спільноти - Добровольчик 2022-02-02

Добровольчик

Кількість підписників:
1861
Фото:
321 
Відео:
Посилання:
35 
Категорія:
Блоги
Опис:
Ламповий бложик на випадок ядерної війни

Канал Добровольчик - @dobrovolchik - №468

Як наслідок, російським військам не вистачало амуніції, пального, продовольства, карт, належно налагодженого зв’язку і, що найважливіше, чіткого розуміння на тактичному рівні того, як їхні дії вписуються в загальний план.
Справа не стільки в тому, що тактичні російські командири не здатні були проявляти ініціативу чи командувати місією, а радше в тому, що їм бракувало детальних інструкцій щодо намірів, а також розуміння їхньої ролі в ширшому бойовому плані для прийняття важливих рішень.
Багато російських солдатів прибуло в міста без зарядженої зброї. Вони, здебільшого, не очікували важких боїв. Крім того, старі карти та брак часу для координації дій тактичних підрозділів змусили їх рухатися одними дорогами, швидко змішуючись, блокуючи ключові розв’язки та сповільнюючи самим собі швидкість просування.
_
Висновки.
Війна в Україні ще далека від завершення. Хоча російська армія зараз обороняється та відходить у кількох напрямках, поки що немає ознак того, що її наміри проти України, а також її зусилля підірвати Захід економічно та політично, вщухли.
ЗСУ успішно протистояли російській армії не завдяки кращій техніці на ранніх етапах війни, а тому, що вони були адаптованими — особливо на тактичному рівні — і швидко впроваджували нові можливості для вирішення конкретних уразливих сфер росіян.
Перемога для України є надважливою, і її можна досягти за умови постійної підтримки міжнародних партнерів" (с)

856
22-12-28 22:46