Повідомлення telegram каналу - @boryspil_peremoga

Логотип телеграм спільноти - Перемога 2021-09-11

Перемога

Кількість підписників:
3520
Фото:
4190 
Відео:
167 
Посилання:
777 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
За БАТЬКІВЩИНУ! Запитання за телефонами: 0 (93) 504 72 96 0 (98) 765 83 11 https://boryspilperemoga.com.ua/ https://instagram.com/peremoga_boryspil https://www.facebook.com/groups/829195123758873/?ref=share

Канал Перемога - @boryspil_peremoga - №4651

🇺🇦З болем і сумом повідомляємо, що на привеликий жаль внаслідок хвороби відійшов у вічність захисник України – 53-річний Юрій Олександрович МІГАС.
🕯Церемонія прощання з Героєм відбудеться 23 липня 2024 року о 10:00 на Книшовому меморіальному парковому комплексі.А опісля – поховання на кладовищі по вул. Бежівка (м. Бориспіль).
Громадо! Всі разом гідно проведімо в останню путь воїна, який до останнього подиху віддано служив Батьківщині, захищаючи кожного з нас!
🇺🇦Юрій Олександрович був родом з Лисичанська, але з початком повномасштабного вторгнення російських окупантів був змушений залишити рідну домівку та разом з дружиною і двома дітьми виїхати до більш безпечнішого місця. Оскільки в Борисполі давно проживали рідні і друзі, обрали для подальшого життя саме наше місто. Майже все доросле життя Юрій працював рятувальником гірсько-рятувальної частини на шахті. Це була робота, яка потребувала сильного фізичного здоров’я, неабиякої моральної стійкості, витривалості та сили духу. Рідні згадують, що, коли траплялися аварійні ситуації на шахтах, Юрій без вагань спускався у чорні глибини, аби поспішити на допомогу товаришам. За час своєї роботи врятував дуже багато життів.
Веселий, дружелюбний, енергійний, чуйний: він завжди легко йшов на контакт з людьми, мав багато друзів і знайомих. Не дивлячись на те, що в Бориспіль родина Мігасів переїхала не так давно, та Юрій вже встиг з багатьма потоваришувати, адже як магніт притягував людей своєю щирістю, добротою, щедрістю та любов’ю до життя.
🇺🇦У травні 2024 року Юрія Олександровича призвали до лав ЗСУ. Без вагань пішов служити, хоча мав вже далеко не ідеальне здоров’я. Проходив військове злагодження та навчання на санітара спочатку у Чернігівській, а згодом у Житомирській областях. Дуже хотів продовжувати своє покликання і в лавах ЗСУ допомагати рятувати життя побратимам по службі, як колись шахтарям. Та не судилося. У середині липня дружині Вікторії зателефонували і повідомили, що її чоловік був госпіталізований та знаходиться в лікарні з інсультом. І хоча лікарі робили все можливе, 19 липня 2024 року серце Юрія Мігаса не витримало… На нього вдома чекали дружина, донька і син.
🙏Висловлюємо щирі слова співчуття та підтримки рідним і близьким Юрія. Вшановуємо пам’ять світлої людини, справжнього українця, патріота, для якого понад усе були честь, гідність і любов до рідної землі.
🙏Вічна слава, шана і пам’ять Герою!
Джерело: Виконавчий комітет Бориспільської міської ради
Зображення до поточного посту у каналі "Перемога" - @boryspil_peremoga
2400
24-07-22 10:26