Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1448

🔥 Кожного місяця система DELTA фіксує понад 600 000 ворожих об'єктів та планує 106 000 місій БПЛА. Про це розповіла Катерина Черногоренко, заступниця Міністра оборони України з питань цифрового розвитку та цифровізації, ділячись вражаючими результатами роботи системи.
⚡️ DELTA відіграла важливу роль у багатьох значущих операціях, зокрема з використанням інтеграції морських дронів. Завдяки інтеграціям в систему супутникових провайдерів, різних сенсорів та озброєння було знищено стратегічних військових обʼєктів на суму понад $15 млрд.
🔹 Щомісяця користувачі системи генерують понад 35 000 звітів. Таким чином наші захисники економлять більше 18 000 годин своєї роботи.
🔹 Завдяки DELTA всі військові, від солдата до командира, мають однакове розуміння ситуації на полі бою, що забезпечує ефективну координацію дій.
🔹 Нагадуємо, що DELTA – це екосистема військових продуктів, що включає модулі ситуаційної обізнаності, захищеної комунікації, обробки відео з дронів та планування операцій.
🤝 ГО "АЕРОРОЗВІДКА" продовжує активно підтримувати розвиток екосистеми продуктів ситуаційної обізнаності DELTA та команду Центру інновацій. Наша спільна мета - сприяти створенню та впровадженню передових військових технологій для забезпечення безпеки та обороноздатності України.
🎥 Дізнайтесь більше про систему DELTA в сюжеті на EspresoTV.
1700
24-08-13 10:51