Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4320
Фото:
718 
Відео:
208 
Посилання:
870 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1440

🦾 Сучасні симулятори стали невід’ємною частиною навчальних програм військових по всьому світу, адже пропонують реалістичні сценарії тренувань та підвищують бойову готовність без жодного ризику для здоров'я.
👉🏼 Нещодавно у Києві пройшов Defence Vision Day — захід, що об'єднав найкращі проєкти для війська, створені на основі технологій віртуальної та доповненої реальності (VR/AR). Його організували цифрова команда Міністерствa оборони України та Defence Builder за підтримки Національного авіаційного університету.
▪️Перед тим було оголошено конкурс на створення VR/AR комплексів для тренувань та симуляцій. Метою Defence Vision Day було знайти найкращі рішення і представити їх Міністерству оборони, Генеральному Штабу, ЗСУ та потенційним інвесторам.
▪️Із 55 поданих проєктів було відібрано 24 для презентації. Серед них — симулятори стрільби для ППО, навчання домедичної допомоги та керування дронами. Три проєкти — Lifesaver Lab: Lifesaver SIM, спільний проєкт SoftServe, УКУ та 7-го Карпатського прикордонного загону, а також STRATA22 — отримали гранти від головного партнера заходу. Міноборони продовжить співпрацю з командами для впровадження їхніх рішень у Силах оборони.
📌 Команда напряму Knowledge management (Управління знаннями) ГО «АЕРОРОЗВІДКА» долучилася до заходу в якості журі та брала участь в оцінюванні проектів.
❗️Ми переконані, що в сучасному військовому навчанні немає місця компромісам. Якісна та безпечна військова підготовка – це ще один важливий крок до перемоги над ворогом на полі бою!
1900
24-08-05 13:38