Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4329
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1078

Аеророзвідка розпочинає проект Кіберстійкість.
Сьогодні перемагає не той, у кого більше зброї та техніки, а той, хто завдяки цифровим технологіям має інформаційну перевагу над ворогом. Українські військові використовують десятки програм, додатків та сервісів, які застосовуються як на стратегічному, так і на тактичному рівнях. Тому ворог атакує не лише на полі бою, а й вдається до кібертероризму.
Наша мета – підвищити кіберстійкість інформаційних систем сектору безпеки і оборони та спонукати впровадження практик кібергігієни у всьому війську.
Наш перший крок – забезпечення ключами безпеки FIDO всіх користувачів системи ситуаційної обізнаності Дельта, розробником якої є Центр інновацій та розвитку оборонних технологій Міністерства оборони України.
Дельта без перебільшення – система нашої Перемоги. Для ворога – вона найбільший страх і водночас його стратегічна ціль, а тому від захищеності користувачів залежить кіберстійкість всієї системи. Саме тому першими ключі безпеки FIDO зможуть отримати користувачі Дельти. Для цього вони мають ознайомитися з інструкцією в системі та заповнити анкету.
Власний ключ безпеки можна налаштувати як для входу в Дельту, так і для доступу в інші системи й додатки, що підтримують міжнародний стандарт FIDO. Наприклад, поштовий сервіс Gmail або соціальні мережі – Facebook чи Instagram.
Кіберстійка армія – непереможна! Тому кіберстійкість – наш основний пріоритет. Закликаємо підтримати проект донатами, щоб підвищити кіберстійкість інформаційних систем сектору безпеки і оборони та стати частиною впровадження практик кібергігієни в українському війську.
https://aerorozvidka.ngo/uk/cyber_resilience

Проект Кіберстійкість реалізований ГО Аеророзвідка, Центром інновацій та розвитку оборонних технологій Міністерства оборони України, Міністерством цифрової трансформації України за участі партнерів – Нова Пошта, Yubico, Hideez.
Разом переможемо!

Слава Україні! 🇺🇦

1500
23-03-21 08:26