Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4336
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1064

В Україні дуже багато ІТ-фахівців. Однак часто багато з них захищають Україну прямо з окопів. Спеціалісти, які могли б працювати над ІТ-рішеннями для сил безпеки й оборони, не мають такої можливості. Тож ефективність їхньої служби в рази менша.
Вакансій для фахівців у сфері ІТ у війську достатньо – проблема в тому, як долучити таких військових до потрібної роботи. Тут є запитання до військового обліку таких спеціалістів, актуалізації наявних кадрів тощо.
Водночас до нас часто звертаються компанії з пропозиціями допомоги сектору оборони. І ми як громадська організація виступаємо таким собі місточком між силами безпеки й оборони та бізнес-середовищем. Ми намагаємося їх звести між собою, подружити, надати цю підтримку, організувати команди.
Проте щоб система працювала, потрібно докорінно змінювати процеси і налагоджувати механізми, які дозволять стороннім компаніям, волонтерам організувати форми співпраці з військом. Це дасть поштовх до запровадження технологічних інновацій в армії. Така форма роботи досить поширена на Заході і неодмінно має бути втілена в Україні.

788
23-03-10 13:31