Як швидко видалити записи зі стіни "ВКонтакте"

Два простих і безкоштовних способи, завдяки яким вам не доведеться прати публікації вручну.

За допомогою мобільного додатка

Програма Tool 42, доступна на Android і iOS, очистить стіну за кілька хвилин. Після запуску додаток запросить логін і пароль від вашого облікового запису "ВКонтакте". Введіть їх, щоб дати Tool 42 доступ до акаунту.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Як швидко видалити записи зі стіни "ВКонтакте"

Потім виберіть "Стіна" → "Очищення стіни" і натисніть на ім'я свого профілю. Виділіть період, за який ви бажаєте стерти повідомлення, і натисніть "Видалити записи". Це запустить очищення.

Коли процес завершиться, про всяк випадок відключіть свій обліковий запис від програми, а також змініть пароль від соцмережі "ВКонтакте".

За допомогою спеціального скрипта

Вам знадобиться комп'ютер із браузером і невеликий фрагмент коду, який наведено в статті. Час очищення залежатиме від загальної кількості записів.

1. відкрийте свою сторінку "ВКонтакте"

Авторизуйтесь і перейдіть на головну сторінку "ВКонтакте".

2. відкрийте консоль браузера

Якщо ви працюєте в Chrome, натисніть Ctrl + Shift + J (Windows) або Cmd + Opt + J (macOS). У Firefox для цього передбачені комбінації Ctrl + Shift + K (Windows) і Cmd + Opt + K (macOS). Якщо використовуєте інший браузер, клавіші для запуску його консолі ви легко знайдете за допомогою Google.

3. Скопіюйте цей скрипт, вставте його в консоль і натисніть Enter

(function () { 'use strict'; if (!confirm('Видалити всі записи зі стіни?')) return; var deletePostLink = document.body.querySelectorAll('a.ui_actions_menu_item[onclick^="wall.deletePost"]');for (var i = 0; i < deletePostLink.length; i++) { deletePostLink[i].click(); } alert(deletePostLink.length + ' posts deleted'); setInterval(() => (window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight)), 1000)}());

Якщо ви хочете зберегти якусь кількість останніх постів, присвойте змінній i потрібне значення, щоб скрипт не видалив ці записи:

(function () { 'use strict'; if (!confirm('Видалити всі записи зі стіни?')) return; var deletePostLink = document.body.querySelectorAll('a.ui_actions_menu_item[onclick^="wall.deletePost"]'); for (var i = Тут вкажіть число ваших останніх постів; i < deletePostLink.length; i++) { deletePostLink[i].click(); } alert(deletePostLink.length + ' posts deleted'); setInterval(() => (window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight)), 1000)}());

5. Коли браузер відобразить діалогове вікно, підтвердіть видалення

Після підтвердження скрипт зітре всі публікації зі стіни "ВКонтакте". Що їх більше, то довше триватиме процес.

Якщо ви вирішили зберегти частину постів і вказали потрібну кількість, то ці записи залишаться на стіні після очищення.

Якщо на сторінці після запуску коду збережуться зайві пости, які ви хочете стерти, спробуйте ввести й активувати скрипт у консолі ще раз.

*Діяльність Meta Platforms Inc. і соціальних мереж Facebook та Instagram, що їй належать, заборонена на території РФ.

2023-02-22 14:09:40