Telegram Premium - яка ціна і за що?

Швидше завантаження файлів в месенджері - одна з переваг.

Раніше ми вже була новина про те, що Telegram поступово перестає бути повністю безкоштовним, то варто розібратись, що ж за переваги має месенджер з ознакою Premium.

То навіщо потрібні платні послуги, яка буде їх вартість, та й що дає своїм клієнтам підписка на Telegram Premium - давайте розбиратись разом. 


Невже безкоштовний Telegram все?

Наразі, під час війни, месенджер є одним з найпопулярніших серед українців - більшість саме тут скролить стрічку новин, отримує найактуальнішу корисну інформацію, спілкується, волонтерить, донатить, воює на інформаційному фронті. Тому для нас новина хороша - ці послуги залишаються безкоштовними.


Telegram Premium - що в середині?


  • Збільшена швидкість завантаження

Можливо, одна з ключових фішок. Платні підписники зможуть завантажувати потрібні файли в кеш програми в рази швидше, ніж звичайні користувачі – їм буде віддаватися пріоритет при скачуванні.

  • Швидкість завантаження збільшена

Певно найголовніша перевага - приоритет при закачуванні файлів на більшій швидкості, чим у звичайних користувачів.

  • Ліміти месенджера подвоєні

Більший ліміт підписок на канали з п'ятисот до тисячі, подвоєно кількість чатів зі ста до двухсот, вибраних наліпок стає теж десять, а не п'ять, дуступних тек - двадцять, а не десять, а головне - можна завантажувати файли об'ємом чотири гігабайти, а не 2!

  • Нема реклами!

Можна буде відключати офіційну рекламу. Тобто нативна реклама на публічних каналах - звичайні користувачі певно не зустрічали таку, але активні - так, тепер можна буде її позбутись.

  • Перевести голосове повідомлення в текст - оце так плюшка

Відомо, що по натиску кнопки, відбувається трансформація в текст. Можуть бути певні ліміти.

  • Реагувати на повідомлення по-особливому

Підписники Telegram Premium мають змогу залишати унікальні реакції на повідомлення, які не доступні іншим користувачам безкоштовного додатку.

  • Архівувати нові чати автоматично

Робите так раніше могли тільки певні користувачі додатку, тепер зможуть всі, хто має платну підписку.

  • Аватарки з анімацією, біля імені - спеціальні бейджі

Анімовані аватарки у користувачів Premium будуть рухатись постійно, а біля імені буде зірковий бейдж - щоб одразу було видно, хто є хто.


Вартість платного додатку Telegram наразі становить 2.99 доллара і ви вже можете скористатись усіма перевагами улюбленого месенджера.

2022-10-25 19:21:46