"Історії" в Telegram тепер працюють без Premium-підписки

Функцію додають для всіх на iOS та Android - перевіряйте.

Незабаром після бета-тестування Telegram відкрив можливість публікувати "Історії" для всіх користувачів. Навіть якщо у вас немає підписки Telegram Premium, тепер ви зможете публікувати відео, фото і текстові публікації. Щоправда, є обмеження.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
"Історії" в Telegram тепер працюють без Premium-підписки

Без оплати підписки месенджер дає змогу викладати не більше трьох записів на добу або семи на тиждень. Максимальна довжина текстового опису - 200 символів, у профілі історія висітиме 24 години.

У користувачів Telegram Premium є низка переваг. Так, їхні історії завжди відображатимуться першими в списку, навіть якщо запис від користувача без підписки свіжіший. Також підписники можуть публікувати до 100 історій на день, зберігати їх у профілі на 6, 12, 24 або 48 годин за вибором і додавати описи на 2048 символів.

Платним привілеєм залишається режим "невидимки": він дає змогу непомітно переглядати чужі історії. Також без підписки не вийде додавати посилання і форматувати текст і зберігати історії в пам'ять пристрою (якщо автор дозволив це робити).

З 14 серпня можливість публікувати історії без підписки з'явилася на iOS і Android, але на поширення функції на всіх користувачів може знадобитися кілька днів.

2023-08-14 10:30:46