Повідомлення telegram каналу - @zalizni_zminy

Логотип телеграм спільноти - #залізні_зміни 2021-09-21

#залізні_зміни

Кількість підписників:
5828
Фото:
1510 
Відео:
336 
Посилання:
223 
Категорія:
Транспорт
Опис:
Канал Олександра Камишіна. Ідеї та пропозиції: t.me/zaliznyi_bot

Канал #залізні_зміни в МінСтратегПромі - @zalizni_zminy - №1020

«Друже, де можна купити марку Перемоги? Хоч одну». Десь такі повідомлення я, думаю, буду отримувати наступного року, коли, одразу після нашої перемоги, як і Президент, поїду на море, а наша бомбезна марка «Перемога України» буде одразу розпродана по всьому світу (який би не був тираж :))
Я думаю, ніхто не буде проти, якщо я загадаю саме таке бажання на 2023 рік? Але якщо раптом у Вас є бажання не шукати мене біля моря, а мати 100% впевненість, що Ви будете мати у себе в колекції і марку перемоги, і всі марки воєнного часу в 2023, а також зробити собі чи друзям подарунок на Новий Рік - Укрпошта має рішення для Вас.
Перше – запускаємо новий філателістичний онлайн-абонемент. Мали період, щоб потестити, врахувати ваші "за" і "проти" тому впевнено скажу, що у наступному році буде тільки краще. Скріньте.
👉 https://bit.ly/3VV4xVn
Поки що у нас є два формати абонементів: онлайн та офлайн.
Онлайн включає від 1 до 3 наборів, вся інформація та оплата приходить на ваш емейл, оплачуєте лише ті випуски, які вам актуальні:)
Офлайн також від 1 до 3 наборів, оформити можна у стаціонарних відділеннях, але є один нюанс — такий абонемент діятиме лише на перше півріччя – до 1 червня 2023 року. Діджиталізуємося в процесі і будемо переходити на єдиний онлайн варіант.
І моє улюблене – щось позитивне🔥
⚡️З 14 по 31 грудня 2022 р. можна вже сміливо готувати сани взимку і замовити абонемент на 2023 р. за спеціальним акційним тарифом зі знижкою 20% – 480 грн/рік.
⚡️І ще 1 подарунок для власників абонементів — тепер продукцію вашого абонементу ми будемо надсилати вам безкоштовно в перші дні введення марки в обіг.
Стараємося бути кращими й розпочати новий переможний рік з новими силами, ідеями та марками. Буде багато поштових новинок, а завдяки нашим ЗСУ, вже готуємо ідеї щодо марки на честь нашої Перемоги й робимо те, що у нас виходить найкраще — щоб там не було, рухаємося далі:)

1400
22-12-14 13:43