Повідомлення telegram каналу - @zalizni_zminy

Логотип телеграм спільноти - #залізні_зміни 2021-09-21

#залізні_зміни

Кількість підписників:
5786
Фото:
1540 
Відео:
345 
Посилання:
228 
Категорія:
Транспорт
Опис:
Канал Олександра Камишіна. Ідеї та пропозиції: t.me/zaliznyi_bot

Канал #залізні_зміни в МінСтратегПромі - @zalizni_zminy - №2485

Закінчився перший день Генеральної Асамблеї ФІДЕ в Будапешті.
Перше, і головне. Генеральна Асамблея ФІДЕ не проголосує рішення про повернення повних прав російській та білоруській національним шаховим федераціям.
Такий пункт не повинен був навіть бути включеним до порядку денного Генеральної Асамблеї. Це не є повноваження Генеральної Асамблеї ФІДЕ.
Про це на самому початку Генеральної Асамблеї офіційно заявив прямо зі сцени Роберто Рівелло, голова Конституційної Комісії ФІДЕ. Про це ж сказано і у офіційному звіті його комісії.
На цьому можна було б ставити крапку, але ні, ми ж маємо справу з росією.
Президент ФІДЕ Аркадій Дворкович як і положено хорошому руському, продовжує закопуватись шукати вихід із ситуації. Шукає можливість поставити на голосування Генеральної Асамблеї якусь форму помʼякшення санкцій для своєї батьківщини. Ми готові і до такого маневру Дворковича. Будуть відповідні юридичні кроки.
В кулуарах делегати зʼїзду стверджують, що на Дворковича давить особисто путін. Що у нього дві кримінальні справи дома. Старі добрі російські методи.
Також делегати кажуть, що бояться але не допустять розколу Дворковичем шахової федерації, як це вже сталось із іншою великою федерацією, де теж керує руський.
Так повелось, що все до чого прикладають руки руські — ламається.
Особисто для мене сьогоднішнє засідання Генеральної Асамблеї ФІДЕ показало, наскільки цинічно росія ламає ФІДЕ через коліно:
1. Повна зневага до закону і правил. В порядок денний включають те, що туди не мало попасти. Засідання має вести Президент ФІДЕ Дворкович особисто, але він покидає зал, як тільки починаються незручні питання. І делегує ведення асамблеї колегам, які чесно признаються — «ми не планували вести цю частину».
2. Непрозорість. Делегати не розуміють — чи будуть голосувать пункт чи ні. Якщо будуть — то у який день. Таємно чи відкрито.
3. Процедура голосування. Сьогодні Дворкович презентував нову електронну систему голосування. І вона «поламалась» в перший же день. По одному із питань система нарахувала 220 голосів, хоча в залі були присутні тільки 174 делегати 🤦‍♂️. Дворкович покинув зал, а менеджери ФІДЕ перейшли на ручну процедуру голосування. Всі почали жартувать, що нову систему голосування ФІДЕ просто позичила з виборів путіна.
Не може така федерація як ФІДЕ, із сторічною традицією, управлятись так непрозоро і цинічно, як росія.
Починаємо #дерусифікацію_ФІДЕ.

Зображення до поточного посту у каналі "#залізні_зміни в МінСтратегПромі" - @zalizni_zminy
1200
24-09-21 20:28