Повідомлення telegram каналу - @viatrovych

Логотип телеграм спільноти - В’ятрович Viatrovych 2021-11-05

В’ятрович Viatrovych

Кількість підписників:
1702
Фото:
14 
Відео:
Посилання:
74 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Ми з України. Ми з виру історії. Спробую пояснити, що ви бачите нині, і роз’яснити причини, які криються у попередніх роках та століттях.

Канал В’ятрович Viatrovych - @viatrovych - №414

Добрий вечір, ми з України. Головне за день.
26 грудня
1. Україна закликала держави-члени ООН відповідно до Статуту ООН позбавити Росію статусу постійного члена Радбезу ООН та виключити її з ООН у цілому.
2. Вночі пролунали сильні вибухи на аеродромі стратегічної авіації в російському місті Енгельс поблизу Саратова. Російська влада повідомила про атаку безпілотника і 3 загиблих російських військових.
3. Російські війська намагаються з боями просуватися вперед на Бахмутському, Лиманському, Авдіївському, Куп’янському й Запорізькому напрямках. Найважча ситуація на Бахмутському напрямку, де за добу відбулося 28 боєзіткнень та 225 обстрілів.
4. У місті Дніпрі демонтували пам’ятник Горькому.
5. Російські війська завдали ударів по Харкову.
6. Національне антикорупційне бюро проводить обшуки у Дніпрі щодо фітнестренерки Яни Хланти, яка пов’язана з головою Дніпропетровської ОВА Валентином Резніченком, і фірма якої цього року отримала 1,5 млрд гривень на ремонт доріг. Обшук проведено і в робочому кабінеті Резніченка.
7. З ініціативи Національного банку України 14 банків створили спільну мережу POWER BANKING. Вона об’єднує понад 1.000 банківських відділень, які працюватимуть і надаватимуть клієнтам банківські послуги у разі тривалих відключень електроенергії.
Слава Україні!

601
22-12-26 18:08