Повідомлення telegram каналу - @velyke_bud

Логотип телеграм спільноти - Україна. Велике будівництво 2021-10-15

Україна. Велике будівництво

Кількість підписників:
15663
Фото:
43700 
Відео:
3580 
Посилання:
8300 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Що будується в Україні прямо зараз - @velyke_bud. Ексклюзивні фотографії та відео.

Канал Україна. Велике будівництво - @velyke_bud - №47791

👷‍♂️ Поліпшуємо проїзд основними транспортними артеріями Харківщини
Під час російсько-української війни траса М-03 Київ – Харків – Довжанський стала «дорогою життя». Вона надзвичайно важлива для життєдіяльності Харківщини, тож забезпечення швидкого і безпечного пересування нею є одним з пріоритетів роботи дорожників.
🚧Напередодні виконали аварійний ремонт на Полтавському напрямку. На ділянці від міста Валки в бік селища Пісочин бригади робітників ліквідовували ямковість гарячим асфальтобетоном та пневмоструменевим методом. Раніше заасфальтували проблемну ділянку дороги М-03 в межах населеного пункту Коротич.
Наголошуємо, що у зв'язку зі збройною агресією росії свою роботу зосередили виключно на експлуатаційному утриманні автошляхів державного значення. Всі будівельні та ремонті проєкти поставили на паузу до нашої Перемоги. Виконуємо роботи, які є вкрай необхідними для підтримання безпечного проїзду.
Просимо водіїв звертати увагу на попереджувальні знаки та дотримуватися правил безпеки дорожнього руху. Закликаємо усіх бути обачними, адже в Харківській області тривають бойові дії.
5500
22-08-19 11:57