Повідомлення telegram каналу - @ukrprofavia

Логотип телеграм спільноти - Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України 2021-12-24

Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України

Кількість підписників:
414
Фото:
894 
Відео:
34 
Посилання:
520 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Інформаційний канал ПАУ

Канал Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України - @ukrprofavia - №2094

Наприкінці червня п.р. відбулося чергове засідання Правління Аерокосмічної Асоціації України UASA. Вів засідання Президент UASA Віктор Попов.
Члени Правління Асоціації під час засідання розглянули майже 30 питань порядку денного.
Серед ключових питань, які були розглянуті на Правлінні UASA, - необхідність пролонгації дії Закону України про підтримку літакобудування; інформація про результати роботи Асоціації та її учасників, зокрема АТ «Антонов», стосовно співпраці з Міносвіти щодо збереження професій; про результати роботи Асоціації щодо спрощення процедури бронювання працівників підприємств галузі на час військового стану та поточні питання щодо процесу бронювання працівників підприємств галузі; щодо результатів звернення Асоціації на адресу Президента України стосовно включення представника Асоціації до складу Ради підприємництва при Кабінеті Міністрів України; про результати участі у виставці ILA, Німеччина та про участь у виставці SAHA; про позицію Мінфіну щодо пропозицій Укрпрофавіа до проекту Бюджетної декларації України на 2025-2027 роки та до Державного бюджету на 2025 рік; щодо участі представників учасників Асоціації в законопроектній роботі; про доцільність проведення спільної наради Асоціації з керівниками деяких ЦОВВ та органів управління в другій половині 2024 року; про роботу підприємств галузі в умовах блекауту та інші.
В ході засідання члени Правління розглянули питання міжнародної співпраці; скоригували план роботи на 2024 рік, затвердили розміри вступних та щорічних внесків учасників UASA, ухвалили інші організаційні рішення. Було вирішено утворити Експертну Раду при Правлінні Асоціації з числа представників ЦОВВ, АТ «Укроборонпром», УСПП (за згодою) та створено робочу групу, яка має напрацювати питання зміни системи нагородження відзнаками Асоціації. Правління ухвалило рішення про підписання Угоди про співпрацю з громадською організацією «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна».
За результатами засідання Правління UASA Виконавчій дирекції Асоціації були надати окремі протокольні доручення з питань поточної діяльності.

883
24-07-11 12:58