Повідомлення telegram каналу - @ukrprofavia

Логотип телеграм спільноти - Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України 2021-12-24

Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України

Кількість підписників:
414
Фото:
894 
Відео:
34 
Посилання:
520 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Інформаційний канал ПАУ

Канал Професійна спілка працівників авіабудування та машинобудування України - @ukrprofavia - №2053

‼️Продовжується практика стажування новообраних голів ПО ПАУ‼️
Так, сьогодні, до працівників виконавчого апарату ЦК Профспілки на стажування завітав новообраний голова первинної організації ПАУ в ТОВ «Металеві меблі» Всеволод Чорнощоков.
Під час стажування він ознайомився з роботою структурних підрозділів апарату Профспілки, специфікою комунікації працівників ВА з первинними організаціями.
Працівники ВА ЦК ПАУ акцентували увагу на пріоритетних напрямках роботи ПО ПАУ, надали методичні матеріали, рекомендації. Надано відповіді на питання, які цікавили голову ПО.
Отримані знання під час стажування будуть застосовані на практиці.
Підсумки стажування підбив Голова Профспілки Ярема Жугаєвич, який наголосив на важливості регулярного навчання в профспілковій роботі.
Запроваджене в ПАУ стажування дає можливість новообраним головам ПО ПАУ ознайомитись із стратегічними завданнями та внутрішніми процесами, а також дає змогу забезпечити ефективний обмін ідеями та досвідом між різними рівнями організаційних ланок Профспілки.
Загалом, в поточному році, працівниками ВА ЦК ПАУ було організовано три повноцінних навчання для різних категорій профактивістів та профспілкових працівників.
153
23-11-17 18:24