Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5561

Про виплати за підтоплені городи
Чимало збитків нашій громаді завдали військові дії, в тому числі, підрив Каховської ГЕС.Люди втратили житло та врожаї, пережили багато горя та розпачу.
Сьогодні маємо одну із перших хороших новин: люди почали отримувати грошову компенсацію за втрачені врожаї та затоплені городи. Загалом, в Снігурівській ТГ, це 178 заявників на загальну суму близько 5,5 млн.грн.
☝️Стосовно компенсації за підтоплені будинки, то наша комісія провела обстеження, розглянула питання надання компенсації, підготувала необхідні рішення та направила повні пакети документів на головного розпорядника коштів. Тепер чекаємо відповідного рішення для того, щоб люди почали отримувати нараховану компенсацію.🙏
Розумію, що час не стоїть на місці та ми наближаємося до зимового періоду, але з впевненістю можу сказати, що наші співробітники роблять усе можливе, аби постраждалі змогли якомога швидше отримати компенсацію за пошкоджені та підтоплені будинки.
Дякую усім за розуміння. Рухаємося далі 💪
1900
23-09-28 15:48