Повідомлення telegram каналу - @snig_news

Логотип телеграм спільноти - Снігурівська газета «СНІГ» 2021-11-21

Снігурівська газета «СНІГ»

Кількість підписників:
9004
Фото:
4210 
Відео:
635 
Посилання:
1010 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Снігурівська газета у тебе в смартфоні📱 🔴 instagram.com/snig.news 🟡 fb.me/snig.news 🟢 @snig_news #СНІГ #Снігурівка #Snihurivka #Снигиревка 💙💛

Канал Снігурівська газета «СНІГ» - @snig_news - №5557

Всі ми знаємо, що чужих дітей не буває! Люди, які беруть на себе відповідальність за майбутню долю беззахисної малечі, викликають лише захоплення. А з огляду сьогодення, це взагалі – герої!
Сьогодні взяти до родини дитину - виклик, оскільки не знаєш, що буде завтра. Та все ж, вихователі Снігурівських дитячих будинків сімейного типу сім’ї Діденків Віталія Леонідовича та Людмили Олександрівни, а також Гнатишиних Юрія Миколайовича та Алли Станіславівни твердо вирішили подарувати своє тепло та любов маленьким хлопчикам та дівчаткам.
Від так, 8 дітей знайшли прихисток у великих та дружніх родинах, про які вони так довго мріяли. Родина Діденків поповнилася трьома хлопчиками, які в обіймах батьків-вихователів знайшли осередок любові та тепла. А обличчя ще трьох хлопчиків та двох маленьких принцес сяяли від щирої посмішки, коли вони вперше переступили поріг будинку родини Гнатишиних.
Тож, якщо ви маєте бажання прийняти у свою родину дитину, ласкаво просимо до Служби у справах дітей Снігурівської міської ради
2500
23-09-26 16:12