Повідомлення telegram каналу - @slytherynka

Логотип телеграм спільноти - Слизеринка 2021-12-10

Слизеринка

Кількість підписників:
16785
Фото:
60 
Відео:
Посилання:
27 
Категорія:
Блоги
Опис:
Сторожова змія цінностей. Про новини, книжки і смисли без реверансів.

Канал Слизеринка - @slytherynka - №123

Я обіцяла ділитись у цьому блозі історіями про залаштунки своїх інтервʼю. Тож сьогодні розкажу про бесіду з Антоном Тимошенком, яка за лічені дні набрала більше ста тисяч переглядів і продовжує дивувати мене цифрами.
Чому дивувати? Бо по суті, ми всю бесіду кружляли навколо книжкових цитат. А це, як ми памʼятаємо, ніхто не буде дивитись 🤣
Я прочитала коментарі і зараз відповім на найбільш популярні зауваження, запитання та відгуки.
📍Новий формат…
…не такий вже й новий. Будувати інтервʼю навколо цитат з улюблених книжок спікерів я почала ще у рубриці «Книжка від зірки» на «Вікнах». Відтоді я багато експериментувала, вчилась, помилялась і випробовувала різні способи розкриття героїв. І у новому сезоні на «Це ніхто не буде дивитись» повернулась до такого формату, але вже з новим рівнем впевненості і бачення кінцевого продукту.
📍 Колір відео та ракурс зйомки
Це була третя і остання зйомка з оператором, завдяки якому ви змогли порахувати кількість наших підборідь. Режмонт також у нашій команді новенький. Я згодна, що він не впорався із фарбуванням відео, але і з ним ми вже не працюємо. Минуло більше року, відколи я не знімаю інтервʼю на айфон. І надалі з особливою уважністю запарюватимусь якістю звуку і картинки.
📍Чому на «ви»
Бо ми ніколи не взаємодіяли в приватній площині і мали єдину ділову зустріч (власне запис). Ми просто не мали контексту перейти на «ти». Необхідність «ви»-звертання до малознайомих людей в діловому спілкуванні проговоювати не буду, вона для мене очевидна.
📍Які мої враження від Антона?
Тут мало інтриги, моє ставлення до співрозмовника зрозуміле з самого відео. Я не у всьому згодна з Антоном, що ясно з інтервʼю. І вважаю його талановитим та працьовитим перфекціоністом. Я знаю, як складно визнавати свої провтики, маючи такий склад характеру. І вважаю, що Антон крутий у тому, як він приймає критику і реагує на неї.
📍Чи будуть в майбутньому стендап-коміки?
Колись на Палає ще на айфон я писала інтервʼю з Настею Зухвалою. Досить посереднє, як на мене. Я велика Настіна шанувальниця і хотіла б ще раз із нею попрацювати, щоб краще зробити свою роботу. Також я запрошувала на інтервʼю свого улюбленого стендап-коміка Єгора Шатайла, але він не мешкає в Києві, принаймні на цю причину він послався, в нашій переписці. Моє серце і мій ефір завжди відкриті, якщо Єгор передумає. 🫶
В майбутньому я сподіваюсь записати Байдака, Кочегуру та Гіль. Вранці написала Амілю Насірову. І взагалі я з величезним захватом спостерігаю за українським стендапом! 💪
Сьогодні придбала два квитки на виступ Антона Тимошенка в Палаці Україна. ❤️ Нехай квітне український стендап!

13000
23-08-17 14:48