Повідомлення telegram каналу - @schebetyk

Логотип телеграм спільноти - Щебетюк 2021-07-19

Щебетюк

Кількість підписників:
443
Фото:
105 
Відео:
13 
Посилання:
123 
Категорія:
Блоги
Опис:
Всім привіт. Я Дмитро Щебетюк і я нарешті дістався Телеграму✌🏻Хоча, враховуючи доступність усього на моєму шляху, це вже досягнення 🤪 Тут буде про ті самі досягнення, мрії, цілі, любов, життя і... про любов до життя ❤️

Канал Щебетюк - @schebetyk - №255

Нарешті я це зробив. Позбуваюся остаточно гріха, який висів на мені кілька років.
Покидаю руснявий телеграм. З повномасштабного вторнення росії розумів, що це потрібно і відкладати нікуди. Але все одно продовжував користуватися. І навіть вступав у різні групи там.
Я розумію, що підтримую росіян і їхню політику, перебуваючи там. Таку собі мʼяку силу, яка до того ж ще й відстежує мене. Не використовував його для серйозних переписок чи листувань, але було б дурно з мого боку думати, що росія зовсім ні при чому до цього месенджера. Засновник росіянин, служба підтримки розмовляє тільки російською і англійською. Вони ж там не волонтерять безкоштовно. Росіяни отримують гроші за роботу у тг. Тим самим підтримуючи свою економіку та війну проти України. І місце реєстрації компанії тут не грає великої ролі.
Колись у ТГ були «непорозуміння» з рос владою, але ж вони то все залагодили. На користь… користувачів? Думаю, що на користь влади і бізнесу. Російського бізнесу.
Ну короче. Мені було складно вибратися звідти дуже. І я розумію усіх, хто там сидить і продовжує ним користуватися. Не засуджую. Он у нас купа бізнесів до повномасштабки працювало з росією 🤪
Все, на що що мені вистачало сил з ТГ не створювати і не розвивати свої канали, чи оплачувати сервіс. Це допомагає його розвитку. І не надсилати чутливою інформації. Ну, яка б зашкодила якимось чином нашій державі.
Тож, друзі, усі, з ким ми тримали звʼязок там - я ще зо тиждень триматиму аккаунт у ТГ, поки остаточно не впевнюся, що усе усім передав, усе необхідне зберіг. Ваші файли і переписки зі мною не зникнуть. Вони просто будуть позначені з автором «акаунт видалений».
Я залишаюся на цьому самому номері у Вайбер, Вотсап та Сігнал. Також доступний у фб, інсті та по пошті.
Усім любов і обійми. Дякую ❤️

425
24-03-16 18:07