Повідомлення telegram каналу - @rmtg_official

Логотип телеграм спільноти - Рогатинська міська територіальна громада 2021-11-22

Рогатинська міська територіальна громада

Кількість підписників:
2447
Фото:
4810 
Відео:
60 
Посилання:
275 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ОФІЦІЙНИЙ телеграм-канал Рогатинської МТГ

Канал Рогатинська міська територіальна громада - @rmtg_official - №6228

Квадрик, «рій» дронів та «БУМБОКСИ»: чергова партія допомоги дісталася фронту
Уявіть собі захисний купол, що не дає дістатися великій біді до вашої сім’ї. Насправді вже десять років цивільна Україна живе під таким куполом. Створюють його наші військові. І щоб він продовжував «працювати», роками захисники відкладають власні мрії, можливість бачити як ростуть діти чи просто мати сім’ю … Втрачають здоров’я і, що найболючіше – життя.
Втім, цей купол має й другу сторону. Про неї дбаємо ми, цивільні. Наскільки сильною вона буде для військових залежить від простішого – чи не збайдужіємо серцем знову і чи продовжимо активно тримати фронт підтримки.
Останнім часом із запитів військових частин постійно чуємо про «необхідність великої кількості дронів та РЕБів у бою». Тож зосереджуємо свої сили, власне, на закупівлі саме такого технічного обладнання.
2 вересня представники Рогатинської громади спільно з міським головою Сергієм Насаликом вкотре здійснили поїздку на східний та південний напрямки. Для неї за 2 298 740 грн з місцевого бюджету було закуплено та доставлено на фронт необхідну техніку. Допомогли у мандрівці й наші небайдужі краяни.
🌐Деталі за посиланням - https://rmtg.gov.ua/ua/novyny/44/5634

1000
24-09-09 08:42