Повідомлення telegram каналу - @pmkotel

Логотип телеграм спільноти - Котел ПМа 2021-11-03

Котел ПМа

Кількість підписників:
893
Фото:
11 
Відео:
 
Посилання:
164 
Категорія:
Блоги
Опис:
Котел ПМа – це те, в чому він варить купу думок, те, в чому вариться кожен день сам, і те, в чому варитиметься у «кращому світі», бо навіть ПМи не безгрішні. У цьому котлі думки та нотатки з життя ПМ спеціалістів Sigma Software.

Канал Котел ПМа - @pmkotel - №193

​​Друзі, якщо ви задавались питанням, куди це зникла авторка каналу, то я готувала комплексний курс по управлінню ризиками 😊
Повний опис курсу можна подивитись на сайті нашого корпоративного Університету, там і залишити заявку на участь.
Тут я скористаюсь можливістю відповісти на питання, які вже чула чи передбачаю:
Чи підходить цей курс для менеджерів не з IT?
Хоча методологія, техніки та інструменти не прив’язані до індустрії, ми будемо варитись весь цей час в контексті розробки програмного забезпечення.
Я вважаю, що без практичного досвіду в IT, буде дуууже складно. Саме тому я додала вимогу до учасників «Хоча б пів року комерційного досвіду в IT»
Чи буде корисним курс тестувальнику/розробнику/бізнес аналітику?
Точно так, якщо у вас лідська позиція або якщо ви розглядаєте для себе подальший управлінський трек.
Або якщо у вас на проєкті немає менеджера, і ви безпосередньо спілкуєтесь із клієнтом.
Цілих чотири заняття лише про ризики?
Так, мені є що сказати 😊 Та обіцяю, що тут буде багато практики, групових дискусій, цікавих підтем. Насправді, я ще мушу деякий матеріал скоротити, щоб встигнути всього за 4 заняття.
Будуть домашки?
Так🤓Практика – наше всьо. Зробив домашку –> отримав зворотний зв'язок щодо засвоєння матеріалу -> виправив помилки -> профіт. Обіцяю не підкреслювати помилки червоним чорнилом.
Якщо у мене не вийде доєднатись до групи, чи можна прослухати курс в записі?
Важливою складовою курсу будуть інтерактивні вебінари з обговореннями, практичними вправами, ситуаційними завданнями та ускладненнями. Запис буде, та дивитись таке в записі – геть не те саме, що брати в цьому участь.
Розклад наших зустрічей вже відомий, тому якщо ви вирішили опанувати раз і назавжди тему управління ризиками, то візьміть від цього курсу максимум. Лише активна залученість дасть очікуваний ефект.
Не дорого?
Не дорого 😊 Це класна інвестиція в себе. Ви купуєте не 4 зустрічі по 2 години, а інвестуєте у вільні від вирішення проєктних питань вечори, гарні стосунки з клієнтами та у власну професійну зрілість.
Буде повторення курсу?
Не цього року. А планувати більш, ніж на рік в наших реаліях недоцільно. Тому або пан, або п̶р̶о̶п̶а̶в̶ доведеться розбиратись із ризиками самостійно.
Друзі, це ще не останній дзвінок, але група вже наполовину сформована. 🙂
🗓Старт: 21 лютого.
Заняття: вівторок та четвер о 18:00.
Реєстрація за посиланням ТУТ.
1900
23-02-08 11:55