Повідомлення telegram каналу - @olvoitko

Логотип телеграм спільноти - Олександр Войтко «Свят» 2021-12-18

Олександр Войтко «Свят»

Кількість підписників:
3493
Фото:
65 
Відео:
33 
Посилання:
238 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
До 2014 був журналістом на «5 каналі», викладачем в «Києво-Могилянській академії», після - боєць добробатів «Київ-2» і «Гарпун». Координатор «Спілки ветеранів війни з Росією». Зараз повернувся в стрій. Переможемо! Зв‘язок - @Svyat_SM Моно 5375414111304829

Канал Олександр Войтко «Свят» - @olvoitko - №160

​​Сьогодні в Шевченківському суді Києва гранатою підірвав себе Ігор Гуменюк.
Майданівець, учасник російсько-української війни 2014-15 років.
Був затриманий після протестів біля Верховної Ради в серпні 2015-го. Звинувачений у тому, що кинув гранату в нацгвардійців, від чого загинули троє бійців. Тоді у ВР розглядалися зміни в Конституцію про автономію Донбасу.
Я не хочу вдаватися в деталі тієї справи й дискутувати, винен Ігор чи ні. Хочу лише сказати, що після 24 лютого 2022-го року він просив направити його на фронт, захищати Україну й вбивати москалів. А це він, безумовно, вмів. Міг би підривати гранатами кацапів десь у Бахмуті, а підірвав себе у Шевченківському суді в Києві.
Хочу, щоби почули у владі. Відпустіть на фронт військових, які ще сидять. Винні вони чи ні, відпустіть. Зараз вони там дуже потрібні.
До того ж є багато прикладів корисності такого підходу. Зокрема, після широкомасштабного вторгнення з Менської колонії відпустили групу засуджених військових, у якій був танкіст Дмитро Балабуха з вироком у 8 років за навмисне вбивство.
Випустили їх без зайвих надій, що виживуть. В повне оточення російських військ у радіусі в сто кілометрів. Це була північ Чернігівщини.
Хлопці з боями, маючи в руках лише калаші, прорвалися до Чернігова. Дорогою спалили у засідках кілька невеликих автомобільних колон з кацапами.
Тепер Дмитру дали формувати танковий підрозділ. Він або скоро почне, або вже почав намотувати на траки москальські кишки в якомусь з найгарячіших напрямків.
І Ігор міг би робити зараз так само. Але підірвав себе сьогодні гранатою в Шевченківському суді Києва.
https://t.me/olvoitko
1700
23-07-05 17:51