Повідомлення telegram каналу - @mykprok

Логотип телеграм спільноти - Миколаївська обласна прокуратура 2021-11-25

Миколаївська обласна прокуратура

Кількість підписників:
1107
Фото:
2840 
Відео:
15 
Посилання:
780 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційно про головні події та важливі новини щодо діяльності органів прокуратури Миколаївщини

Канал Миколаївська обласна прокуратура - @mykprok - №3768

🔹Прокуратурою забезпечено реальне стягнення з недобросовісного землекористувача більше 9 млн грн на користь бюджету обласного центру
▪️Як повідомлялось раніше, прокурорами встановлено, що суб’єкт господарювання, кінцевим бенефіціарним власником якого є підсанкційна особа, придбавши майновий комплекс на території колишнього Чорноморського суднобудівного заводу, не сплачував до бюджету міста Миколаєва орендну плату за землю.
▪️Зокрема, з 2018 року відповідач використовує земельну ділянку комунальної власності площею 32 гектара, щільно забудовану промисловими об’єктами на високоліквідній припортовій території. При цьому, до бюджету міста ним не сплачено жодної гривні.
▪️Суд 12.08.2024 задовольнив позов прокурора у повному обсязі, стягнувши з відповідача більше 9 млн грн.
▪️У вересні відповідачем перераховано до бюджету міста Миколаєва вказані кошти.
▪️Надходження до бюджету міста цих коштів забезпечить фінансування соціально-економічних потреб громади, заходів з обороноздатності міста та відновлення зруйнованих об’єктів.
▪️Питання захисту інтересів держави у сфері земельних відносин, у тому числі стягнення з недобросовісних землекористувачів плати за землю, є одним з пріоритетних напрямів представницької діяльності прокурора.
Сайт🔁Facebok
469
24-10-02 12:34