Статистика telegram каналу - @my_kitchenideas

Логотип телеграм спільноти - 🍽Моя_кухня_рецепти🍽 2023-06-04

🍽Моя_кухня_рецепти🍽

Кількість підписників:
4
Фото:
60 
Відео:
 
Посилання:
 
Категорія:
Їжа та кулінарія
Опис:
Звідки брати натхнення для нового рецепту, впевнено крокувати у світ кулінарного мистецтва?Тут відповідь на всі питання

Кількість підписників

Середній перегляд на повідомлення

Історія змін лого

Поки що змін не зафіксовано

Історія змін назви

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни типу аккаунта

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни статуса

Офіційно не підтверджена
2023-06-04

Стіна канала Моя_кухня_рецепти - @my_kitchenideas

Оладки з вермішелі☺️
Рецепт:
•Вермішель 200 г (не довга поламати її на менші частинки)
•Сир твердий 360 г
•Яйця кур 4 шт•
Зелена цибуля 150 г
•Сіль 12 г
•Перець 4 г
•Сухий часник 6 г
•Олія 120 г
До відвареної вермішелі додаємо різану зелень, тертий сир на мілку тертку, яйця , спеції та перемішуємо. Смажимо на середньому вогні до золотавої скоринки. От і все, насолоджуйтесь😁👍

7
23-09-30 04:45

Шоколадно-банановий торт
Вітаю друзі!
на торт 24 см
250 г сл м'якого масла
320 г борошна
1 ч/л розпушувача
50 г какао порошку
200 г коричневого цукру
80 мл кленового сиропу
4 яйця
3 банани - розім'яти
370 мл молока
ганаш
240 мл жирної сметани або вершків
200 г чорного шоколаду
дрібка солі
домашня карамель/іриска/варене згущене молоко
горішки для посипання
У мисці змішати всі сухі інгредієнти, окрім цукру.
В іншій мисці збити злегка збити масло з цукром, ввести по одному яйця, додати банани, сироп, потім ввести частинами суху суміш поперемінно з молоком. Перемішати доки тісто не буде однорідним.
Вилити тісто у форму застелену пергаментом і відправити в розігріту до 180С духовку на 1 годину. Дати охолонути трохи у формі, потім вийняти та відсудити повністю на решітці.
Для ганаша розтопити шоколад і змішати із сіллю та вершками до однорідності.
Нанести ганаш на торт, зверху розподілити карамель/іриску, присипати горіхами та прибрати в холодильник на 1 годину.
Подавати на стіл!
Смачного!

2
23-09-27 19:35

Пряні картопляні крокети
Добрий день! Хочу поділитися з вами рецептом зі звичної картоплі, але не зовсім у звичному вигляді - готуватимемо хрумкі ззовні, ніжні всередині крокети з пряним і злегка пікантним смаком! Ідеальна закуска до пива або червоного вина у компанії друзів:
на 4 порції
3 відварені напередодні картоплі
1/2 склянки хлібних крихт
2 ст/л кукурудзяного крохмалю
3 зубчики часнику подрібнити
1 ч/л пластівців чилі
1 ч/л пряних трав
сіль та перець за смаком
для кляра
2 ст/л кукурудзяного крохмалю
2 ст/л борошна
1 зубчик часнику подрібнити
1/2 ч/л чилі
1/2 склянки води/пива
сіль та перець за смаком
+
кукурудзяне борошно або панірувальні сухарі
олія для смаження
Все просто - картоплю натерти на дрібній тертці, додати решту інгредієнтів і замісити тісто.
Для кляру змішати всі інгредієнти.
З тіста сформувати крокети, занурити кожен у кляр, а потім обваляти в паніровці. Смажити до золотистості на розігрітій олії.
Подавати із гострим соусом до столу!
Смачного!

4
23-09-16 12:47

Кокосовий кекс з кокосовою глазур'ю
на форму 26 см
2 склянки борошна
1 склянка цукру
1 ч/л розпушувача
дрібка солі
200 г масла
5 яєць
1 склянка кокосового/звичайного молока
80-100 г кокосової стружки
1 ч/л ванільного екстракту
глазур:
50 мл кокосових вершків
150-200 г цукрової пудри
50 г кокосової стружки
М'яке масло збити з цукром, додати ваніль. Ввести по одному яйця кімнатної температури. Додати сіль та кокосову стружку, перемішати. Ввести поперемінно частинами борошно просіяне з розпушувачем і молоко, щоразу добре перемішуючи.
Тісто викласти у форму і відправити в духовку розігріту до 180С на 40-50 хвилин(готовність перевіряти паличкою)
Готовий кекс остудити.
Для глазурі змішати вершки з цукровою пудрою (вводьте пудру частинами до отримання бажаної густоти. Моя була як сметана середньої жирності). Полити глазур'ю кекс, присипати цукровою пудрою і подавати до столу!
Смачного!!!!

22
23-06-20 15:16

Печиво із тріщинами / crinkle cookies
Це не перше печиво з тріщинами що я готувала, але це напевно найкраще) Дуже хороший рецепт із чудовим результатом:
на 2 листи
1 1/4 склянки борошна
1 ч/л розпушувача
дрібка солі
60 г гіркого шоколаду
50 г масла
2 яйця
1/2 склянки подрібнених волоських (або ін) горіхів
1/2 склянки червоного вина або молока
2 ст/л тросникового цукру
1 склянка цукрової пудри
Масло розтопити на возяній бані з шоколадом. Додати масу злегка збиті з цукром яйця. Додати дрібку солі, горіхи і просіяне борошно з розпушувачем. Борошно вводити поперемінно з рідиною (вином чи молоком)
Замісити тісто і відправити в холодильник на 2 години.
Духовку розігріти до 180С.
З тіста руками сформувати невеликі кульки (з волоський горіх). Цукрову пудру висипати на тацю і добре обваляти отримані кульки.
Викладати майбутнє печиво на відстані один від одного на застелений пергаментом лист. Випікати 12-14 хвилин.
Готове печиво можна зберігати у герметичній коробці 10 днів спокійно.
Смачного!!!❤️

4
23-06-19 20:38
Запечені млинці
млинці:
400 мл молока
150 г борошна
50 г вершкового масла(розтопити) або олія
3 яйця
2 ст/л цукру
дрібка солі
начинка:
300 г печериць
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
сіль та перець за смаком
1 год/л орегано/чебрецю
2 ст/л оливкової олії
150 г сиру з блакитною пліснявою
соус:
300 мл жирної сметани
1 яйце
50 г сиру з блакитною пліснявою
Для млинців усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Яйця змішати з борошном і цукром, поступово ввести молоко, потім олію та сіль, перемішати. Тісто перемішати до однорідності та прибрати та залишити хвилин на 15-20. смажити.
Для начинки пасерувати цибулю, часник , потім додати гриби, сіль і прянощі і готувати доки у грибів не випарується вода. Трохи остудити, додати розкришений сир і перемішати. Для соусу змішати усі інгредієнти.
У млинці загорнути начинку, викласти їх у форму застелену пергаментом або змащену олією, зверху вилити соус, за бажанням присипати тертим сиром і відправити в розігріту до 180С духовку на 25-30 хвилин.
Смачного!
4
23-06-18 13:39

Кокосове печиво з кардамоном
Доброго дня друзі! Сьогодні ділюся з вами простим перевіреним роками рецептом ароматного кокосового печива! Ідеально і до чаю, і до кави) Рекомендую:
180 г борошна
120 г розм'якшеного вершкового масла
1 яйце
130 г цукру
70 г кокосової стружки
1/4 ч/л кардамону
1/2 ч/л розпушувача
М'яке масло збити з цукром, додати яйце, ще раз збити. Додати просіяне з розпушувачем борошно, кардамон, кокосову стружку. Все добре перемішати.
Духовку розігріти до 165°С.
З тіста сформувати кульки розміром з волоський горіх і злегка придавити. Викласти на застелене пергаментом деко на відстань один від одного.
Випікати 15 – 20 хвилин.
Готове печиво гарячим посипати цукровою пудрою.
Зберігати до тижня у контейнері.
Приємного чаювання!

4
23-06-17 11:59
Салат з буряка сира фети з грецькими горіхами
150 г вареного буряка
80 г сира фета
50 г салат мікс
30 г філе куряче смажене
1 маленька цибулина
5 шт. грецького горіха (підсмаженого)
Заправка
1 ч. л. гірчиця в зернах
1 ч. л. лимонного соку
1 зубчик часнику
3 ч. л. оливкова олія
На тарілку викладаємо по черзі мікс салату,потім варений буряк кубиками, цибуля,фету,курку,посипаємо горішками і поливаємо заправкою(змішуюємо гірчицю лимонний сік,часник і олію).Спеції за смаком.Дуже смачний та вишуканий салат.Смачного😉
2
23-06-16 19:12
Гомбовци з сиру
Страва проста, смачна і безумовно заслуговує на увагу:
500 г сиру, протерти
1 яйце
дрібка солі
50 г цукру
100 г манки
50 г борошна
цедра апельсина
Для панірування:
150 г мелених сухарів
70 г цукру
кориця
Начинка:
яблука, нарізати кубиком
цукор
ваніль
вишня (у мене пудра)
Розтопити цукор до карамелі, додати яблука, ваніль і вишню і готувати 4-5 хвилин. Повністю остудити.
Сухарі підсмажити до золотистого кольору, змішати з цукром і корицею.
Для тіста змішати всі інгредієнти до однорідності і залишити його на 15-20 хвилин.
Скачати з тіста кульки, потім зробити їх плоскими у долоні, вкласти начинку і защипнути краї. Скачати кулю.
Варити гомбовці у киплячій підсоленій воді на середньому вогні. Як тільки вони спливуть – значить готові!
Обваляти в паніровці та можна подавати на стіл зі сметаною.Смачного!!!
9
23-06-11 21:43

ШТРУДЕЛЬ З ЛОСОСЕМ
Тісто листкове - 250г
Шпинат свіжий - 500г/300г
Сир сулугуні - 200г
Філе лосося - 200 г
Морська сіль - 3г
Цибуля ріпчаста (може бути синя) - 100г
Олія рослинна - 60г
Сік лимона ,цедра та перець до смаку.
Масло вершкове - 50г
Яйце куряче - 1шт (жовток)
Кунжут для посипання
Базилік свіжий - 10 листочків
Готуємо начинку :,шпинат бланшируємо та вичавлюємо з нього воду ,обсмажуємо з цибулею на сковороді ,солимо, перчимо та додаємо трішки соку лимону та цедру одного лимона. Лосось та сир нарізаємо на кубики .Розкачуємо тісто по довжині вашого дека та викладаємо його зразу на деко ,далі по черзі шпинат,лосось та сир ,листочки базиліку ,накриваємо тістом та зчіплюємо краї.Для того ,щоб гарно зафіксувались краї при випіканні змащуюю жовтком (який розводжу 1/1 з молоком і далі використовую)Спочатку я змащую його розтопленим гарячим маслом та даю випікати 30хв .При 180 градусах,а потім витягую та змащую тим жовтком ,який я розвела з молоком та посипаю кунжутом.Допікаю ще 10 хв.Смачного

9
23-06-05 09:13