Логотип телеграм спільноти - STERNENKO
Допомога ЗСУ https://www.sternenkofund.org/donate 🫶🏻Фонд @sternenkofund ❗️Нікому не пишу, не прошу гроші, поповнити рахунок чи щось купити. Усі збори на армію публічні. Російська мова у коментах заборонена.
Логотип телеграм спільноти - ББС Небесна Кара 54 ОМБр
Офіційний канал Батальйону Безпілотних Систем Небесна Кара, 54 ОМБр Наше гасло: "Зло - має бути покарано! Ворог - має бути знищений!" Приєднуйтесь до нас, підримуйте нас! Більше донатів - більше контенту! Дякуємо! Зворотній зв'язок: [email protected]
Логотип телеграм спільноти - Сергій Притула
Посилання на канал: https://t.me/serhiyprytula Мій фейсбук - https://www.facebook.com/serhiyprytula/ Інстаграм - https://www.instagram.com/siriy_ua/ Youtube - https://www.youtube.com/prytula БАЗА МОНО - https://base.monobank.ua/89gMbvnkrTu7sR
Логотип телеграм спільноти - Bitcoin, інвестування, гроші - Лінивий CRYPTO інвестор
Підписуйся на канал Frontend Shinobi, щоб отримувати найсвіжіші техніки, поради та інструменти для веб-розробників. Хочеш бути в тренді? Хочеш створювати стильні сайти та веб-додатки? Тоді тобі точно сюди!

Статистика telegram каналу - @modernpantry

Логотип телеграм спільноти - Модерна Спіжарка 2021-12-15

Модерна Спіжарка

Кількість підписників:
3323
Фото:
7230 
Відео:
736 
Посилання:
4420 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Смачне з усього світу і трошки більше. Канал з новинами та історіями зі світу їжі.

Кількість підписників

День: 0
Тиждень: 0
Місяць: -32
Всього:
3 323

Середній перегляд на повідомлення

День: +641
Тиждень: +1720
ERR: 52.47%
ERR (24): 19.29%
Середній за 30 днів:
1 744

Історія змін лого

Поки що змін не зафіксовано

Історія змін назви

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни типу аккаунта

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни статуса

Офіційно не підтверджена
2022-05-25

Стіна канала Модерна Спіжарка - @modernpantry

#FermentationЛюблю, практикую — ось, що я можу сказати про різні ферментативи.Мені дуже пощастило, бо мама має магію на кінчиках пальців та її солені огірки, капуста, зелені томати просто ідеально збалансовані на смак.Виявилось, що я це успадкувала і теж непогано квашу.Але ферментація — це далеко не тільки овочі.Хліб, пиво, вино, мед, рис, соя, цитруси — майже будь-що можна перетворити на продукт з новим смаком та доданою вартістю за допомогою ферментації.Якби мені було потрібно знайти тільки одне слово для опису того, що відбувається з їжею під впливом грибків та бактерій, я б обрала "диво". Ти розумієш, що це дійсно так, коли змішуєш два чи три зрозумілих інгредієнти, а за кілька днів отримуєш щось нове, надзвичайне, дивовижним чином перетворене, перероблене та перероджене.То ж я готова багато експериментувати та говорити про це.А для початку давайте разом почитаємо сьогодні про те, як бачить ферментацію в українському стилі моя люба Оля Геркулес.Посилання на анонс: https://www.instagram.com/p/DJ2C7J8ModR/

150
25-05-20 07:15

#Coffee #TrendsНу, рейви, це і нам, Gen X підходять.У нас і досвід більший)https://www.sleek-mag.com/article/is-gen-z-trading-midday-coffee-raves-for-late-night-clubs/

522
25-05-19 07:37

Боно у компанії українських військовослужбовців представив свій документальний фільм на Каннському кінофестивалі.Фото: REUTERS/Benoit TessierПідпишіться на NV

622
25-05-17 17:44

Маленьке гастрономічне відкриття (дякую, що вони ще трапляються!): натирати хрустку скоринку власноруч спеченої фокачі часником. До речі, оце натирання часником окрайців житнього хлібу - це має увійти у нематеріальну гастрономічну спадщину!🧄 + 🍞

199
25-05-14 13:24
❗️ЗМІ показали момент удару балістичною ракетою по Києву сьогодні вночіФото: REUTERS/Gleb Garanich
1500
25-04-24 07:01

Прекрасне політично-гастрономічне від Юлі МакГаффі.

1800
25-04-03 12:47

Не можу цим не поділитись! Бо я палкою фанаткою як Ікеа та їх фрікадельок, так і бальзамів для губ)Ну а ще я вирішила повернути Спіжарочку до життя) Буде весело!

1400
25-04-02 09:29

#Сільпо // Хто у Києві? Сьогодні та завтра у Сільпо, що у ТЦ Республіка відбудеться наш улюблений фестиваль True&Local. Крім чудових крафтових виробників та унікальних продуктів, ми проводимо лекторій. Дивіться розклад та приходьте. Я ще модеруватиму презентацію книги Ігоря Мезенцева та Діми Бахти, так що - побачимось!

1700
25-03-22 09:34

#Японія // Рівно три місяці тому я повернулась з Японії.І ще навіть не встигла доїсти усе, що навезла, як вже знов у літачку і прямую до Осаки, потім у Кіото і Токіо.Два попередніх рази я дуже мало усього викладала.Але тепер, коли якось дуже чітко зрозуміла, що завтра вже може не бути, вирішила про усе писати і показувати (але не тут, а в Інста).Навіть фантастичний обід у Noma Kyoto, на якому була ще у листопаді, викладу.Ця поїздка робоча, летимо з колегами, щоб у Сільпо зʼявилась крута японська поличка.Так що, пишіть хотєлкі.Дивитись пропоную тут: https://www.instagram.com/ogorodnyk

2100
25-03-03 18:25

Знов я з новинами конкретно для Спіжарочкі: вже завтра, у супер-понеділок, в усіх Сільпо країни діятиме акція: кожна друга пляшка оливкової олії за 19 копійок (чи шагів вже?). Тобто, якщо ви придивлялись до якоїсь пляшечки — саме завтра час придбати. Можна, наприклад, скооперуватись з друзями, обговорити забаганки й придбати дійсно класний продукт. Як людина, яка "сидить" на класній олії вже не перше десятиріччя, а також має у своїй спіжарочці близько восьми різних, я усе одно завтра піду й куплю щось класне. Нагадаю, що Сільпо вже близько 15 років завозить олії, відзначені Flos Olei, своєрідним Оскаром у галузі. Пляшки позначені спеціальним знаком, не пропустіть.Така сама акція завтра ще й на оливки. І теж у мене є там кілька позицій для закуп.

2500
25-02-02 16:11