Логотип телеграм спільноти - Сергій Притула
Посилання на канал: https://t.me/serhiyprytula Мій фейсбук - https://www.facebook.com/serhiyprytula/ Інстаграм - https://www.instagram.com/siriy_ua/ Youtube - https://www.youtube.com/prytula БАЗА МОНО - https://base.monobank.ua/89gMbvnkrTu7sR
Логотип телеграм спільноти - STERNENKO
Сергій Стерненко🇺🇦 Волонтерські картки: 4441114454997899 моно 5168745030910761 приват ❗️Не ведіться на шахраїв, нікому не пишу, не прошу гроші, поповнити рахунок чи щось купити. Усі збори на армію публічні. Російська мова у коментах заборонена.
Логотип телеграм спільноти - Bitcoin, інвестування, гроші - Лінивий CRYPTO інвестор
Підписуйся на канал Frontend Shinobi, щоб отримувати найсвіжіші техніки, поради та інструменти для веб-розробників. Хочеш бути в тренді? Хочеш створювати стильні сайти та веб-додатки? Тоді тобі точно сюди!
Логотип телеграм спільноти - ББС Небесна Кара 54 ОМБр
Офіційний канал Батальйону Безпілотних Систем Небесна Кара, 54 ОМБр Наше гасло: "Зло - має бути покарано! Ворог - має бути знищений!" Приєднуйтесь до нас, підримуйте нас! Більше донатів - більше контенту! Дякуємо! Зворотній зв'язок: bbcnk54@gmail.com

Статистика telegram каналу - @modernpantry

Логотип телеграм спільноти - Модерна Спіжарка 2021-12-15

Модерна Спіжарка

Кількість підписників:
3401
Фото:
7190 
Відео:
729 
Посилання:
4390 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Смачне з усього світу і трошки більше. Канал з новинами та історіями зі світу їжі.

Кількість підписників

День: +3
Тиждень: -1
Місяць: -28
Всього:
3 401

Середній перегляд на повідомлення

День: +440
Тиждень: +488
ERR: 37.06%
ERR (24): 12.94%
Середній за 30 днів:
1 261

Історія змін лого

Поки що змін не зафіксовано

Історія змін назви

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни типу аккаунта

Поки що змін не зафіксовано

Історія зміни статуса

Офіційно не підтверджена
2022-05-25

Стіна канала Модерна Спіжарка - @modernpantry

У мене, як у власниці Модерної Спіжарки, немає проблем з запасами й одночасно їх багато. Бо запаси потрібно з'їдати, щоб оновлювати, а інколи немає настрою їсти саме те, що є у наявності, а хочеться чогось протилежного. Тоді думаєш — ну вже досить, нічого не купую.
Але є моменти, коли неможливо відмовитись.
І сьогодні якраз такий день, коли треба поповнити спіжарочку.
Бо діє знижка у Сільпо саме на консервацію.
Я братиму тунця, бо він з'їдається першим, перці у різних видах, печінку тріски, бо це зимовий делікатес та оливки, які полюбила за останній рік.
Ну і ви не пропустіть, бо один день. Діє на доставку і самовивіз також.
Подробиці — на гарячій лінії.

Зображення до поточного посту у каналі "Модерна Спіжарка" - @modernpantry
1000
24-12-09 08:43

Зробила собі печатку з прізвищем.
Мішн компліт.
Час додому.

Зображення до поточного посту у каналі "Модерна Спіжарка" - @modernpantry
1400
24-12-02 12:43

Сил вистачає тільки на сторіз в Інсті, ходіть: https://www.instagram.com/ogorodnyk/

1700
24-11-24 14:29

Коли ти думаєш, що перемогла джетлег, але він від цієї думки нікуди не подівся. Другий день був трохи важкий. Але рятує чудова сонячна погода (+15), довгі прогулянки та смачна їжа. Були з японським колегою на обіді в ізакайї (хоч це і вечірній формат, на кшталт пабу, вдень там роблять бізнес-ланчі). На вечір у мене були великі плани, але обмежилась сашимі з супермаркету (чудові!) та раннім сном. Сьогодні почуваюсь набагато краще!

1600
24-11-22 01:39

Підсумки першого дня: два кіло рису та домовленість про майбутню поїздку на поля; перша покупка у книжковому — видання про кав'ярні та пекарні; сашимі та макрель на обід, риба фугу, вагю  та матча-соба на вечерю; пляшка крафтового понзу від шефа закладу; вибух мозку у двоповерховому магазині їжі (такий формат має свою назву — депачіка) у 
Hankyu deparmentstore; перший юзу.
Ну і перемога — зайшла і вийшла з Don Quijote без покупок, IYKYK.

1500
24-11-21 00:17

Я вирішила повернутись до Японії одразу, як приїхала домів.
Планувала весною, але вийшло тільки восени.
Сезон червоних кленів-момідзі зжер один тиждень моєї подорожі, бо ціни на готелі у цей час зростають втричі.
Головною ідеєю повернення було:
- доїсти те, що не змогла спробувати;
- попуститсь від думки, що більш нікуди не хочу крім Японії.
Ще не знаю, як з першим пунктом, але другий вже провалено.

1200
24-11-20 14:03

Спіжарка повертається у форматі pop-up.
Тааак)
Найближчі два тижні я знов у Японії.
Під гаслом: доїсти те, до чого не дотягнулась минулого року.
Попереджую, є ще час відписатись!
А я між тим вже причастилась!

Зображення до поточного посту у каналі "Модерна Спіжарка" - @modernpantry
1300
24-11-19 14:56

Інфа для львів'ян! Нарешті, нарешті!
Цими вихідними у нашому Сільпо що у Вікторії Гарденз оголошено збір крафтярів з усієї України. Фестиваль Коріння від Лавка Традицій.
Приїдуть майже 50 виробників, щоб особисто розповісти гостям про свої сири, соуси, чаї та варення.
Як я кайфую від цієї атмосфери! І маю надію відкрити для себе щось нове - бо кожного разу це диво відбувається.
З активностей: Ореста Яницька, яка створила нашу чудову афішу, проводитиме зайняття з акварельної замальовки.
Юлія Пітенко та Slow Food in Ukraine допоможуть розібратися з корінцями.
Також буде виставка ugly vegetables, які насправді прекрасні.
Про те, як ростити усі ці коренеплоди, розкаже казкова Oksana Olejniuk-Poohniak.
Yura Koshyk та я проведемо майстеркі, на яких покажемо, як нестандартно готувати овочі.
Ну а загорнуто це усе буде у чудовий декор.
То ж, не пропустіть!
Це розваги, нові знання та вдалі покупки для цілої родини.
Я буду там цілу суботу, приходьте обніматись!

Зображення до поточного посту у каналі "Модерна Спіжарка" - @modernpantry
1700
24-11-08 09:52
Хто у Львові — запрошую. Робимо разом з Товариством вистаку частини моєї колекції. Графіка сучасних українських мисткинь та митців на теми навколо їжі. Дякую, пані Діано, за передмову!
Зображення до поточного посту у каналі "Модерна Спіжарка" - @modernpantry
Зображення до поточного посту у каналі "Модерна Спіжарка" - @modernpantry
2300
24-09-25 15:13