Повідомлення telegram каналу - @minre_ua

Логотип телеграм спільноти - Мінреінтеграції 2021-11-06

Мінреінтеграції

Кількість підписників:
19297
Фото:
5500 
Відео:
565 
Посилання:
4510 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
✅ Офіційний канал Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Наші офіційні сторінки: 📌 Facebook - https://bit.ly/FacebookMinRE 📌 Instagram - https://bit.ly/InstagramMinRE 📌 Twitter - https://bit.ly/TwitterMinRE

Канал Мінреінтеграції - @minre_ua - №7028

⚡️Bring Kids Back UA: відбулася презентація Білої книги щодо реінтеграції та реабілітації дітей, які пережили депортацію та примусове переміщення
❗️Білу книгу «Реінтеграція дітей, які пережили депортацію та примусове переміщення: міжнародні стандарти та найкращі практики для України» презентувала Міжнародна експертна група Bring Kids Back UA. Захід відбувся в Офісі Президента. Про це йдеться на сайті ОП.
На презентації були присутні Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, радниця Керівника Офісу Президента, операційна директорка Bring Kids Back UA Дарія Зарівна, Генпрокурор Андрій Костін, заступниця Керівника Офісу Президента Ірина Верещук та Радниця — Уповноважена Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук.
Також до заходу доєдналися Співголова Міжнародної експертної групи Bring Kids Back UA, директорка Інституту прав людини Міжнародної асоціації юристів (IBAHRI) леді Гелена Кеннеді, Старша радниця з перехідного правосуддя Шаранжіт Пармар і старший експерт із перехідного правосуддя й урядових зв’язків Фонду «Партнерство за сильну Україну» Ентоні Тріоло.
Презентований документ є продовженням першої Білої книги, яка була зосереджена на процесі повернення українських дітей додому.
❗️Друга Біла книга надає практичні рекомендації щодо того, як можна допомогти українським дітям, які повертаються в Україну, відновити свою ідентичність та реінтегруватися у суспільство. Також вона наголошує на необхідності психосоціальної підтримки цих дітей.
Вказаний документ підкреслює необхідність скоординованих зусиль між державними установами, громадянським суспільством і міжнародними партнерами для забезпечення їхніх потреб.
❗️Із другою Білою книгою можна ознайомитися за посиланням.
📲 Мінреінтеграції
Зображення до поточного посту у каналі "Мінреінтеграції" - @minre_ua
524
24-10-25 10:13