Повідомлення telegram каналу - @meditory

Логотип телеграм спільноти - Медиторія 2021-05-09

Медиторія

Кількість підписників:
2515
Фото:
1070 
Відео:
22 
Посилання:
1270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Надаємо послуги для медзакладів усіх ланок і форм власності: ➤ Ведемо сторінки у соціальних мережах ➤ Створюємо сайти та чат-боти ➤ Розповідаємо новини зі світу медицини ➤ Організовуємо заходи та навчальні курси ➤ Розробляємо брендбуки

Канал Медиторія - @meditory - №2519

Вітаємо, колеги. Анонсуємо головний захід цієї осені для керівників і власників медичних закладів, який відбудеться у столиці вже 4 жовтня (пʼятниця).
Тема нашої із вами зустрічі – Програма медичних гарантій на 2025 рік і все, що навколо неї. Нас із вами традиційно чекає ряд змін, а ми з вами завжди маємо безліч питань, відповіді на які ми і шукатимемо разом впродовж заходу. Ми охопимо два великих напрямки – гравців як комунального, так і приватного сектору, але саме тих, хто працює повністю чи частково в рамках ПМГ.
Нам із вами на допомогу прийдуть наступні спікери:
– Ірина Кондратова (перша заступниця Голови НСЗУ): буде традиційно відверта розмова, відповіді на запитання, нова інформація і в цілому те, про що можна говорити на загал.
– Олена Хитрова (медична адвокатеса, консультантка): юридичний блок і відповіді на ваші запитання.
– Олександра Машкевич (медична директорка Добробуту, екс-директорка департаменту медичних послуг МОЗ України): важливі аспекти практичної діяльності приватних надавачів медичних послуг на конкретних прикладах, виклики, з якими стикаються приватні структури і пропозиції вирішення.
– Олена Єщенко (генеральна директорка та співзасновниця мережі приватних клінік Smart Medical Center, Голова Асоціації приватних медичних закладів України): буде висвітлено тему, з якими проблемами стикається приватний сектор і чому так мало приватних надавачів медичних послуг в ПМГ.
– Костянтин Рожин (очільник Білопільського центру первинної медичної допомоги): КНП первинної ланки в ПМГ, що змінилося на практиці у 2024, з чим ідемо і що очікуємо у 2025 році.
– спікер від вторинної ланки.
Отже, працюватимемо з 10.00 до 16:00, реєстрацію почнемо о 9:30, матимемо вітальну каву під час реєстрації і повноцінний обід з 12:30 до 13:30. З собою нічого мати не треба, окрім міцного духу і позитивного настрою. Точна локація буде повідомлена зареєстрованим учасникам.
Вартість участі – 1850 грн з людини.
Реєстрація триває до 30.09, майте на увазі, будь ласка.
Реєстраційна форма:
https://forms.gle/NjDkR4Av9BFoQvwR8

1800
24-09-18 11:16