Повідомлення telegram каналу - @lvivoblprok

Логотип телеграм спільноти - Львівська обласна прокуратура 2021-09-13

Львівська обласна прокуратура

Кількість підписників:
792
Фото:
1400 
Відео:
31 
Посилання:
1690 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Телеграм-канал Львівської обласної прокуратури. Детальніше: https://lviv.gp.gov.ua/ua/index.html

Канал Львівська обласна прокуратура - @lvivoblprok - №1044

​​В обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч з членом міжнародної групи з розслідування воєнних злочинів в Україні
 
🔹До Львівської обласної прокуратури з ознайомчим візитом завітав Клаус Хоффман – німецький прокурор, який є членом міжнародної групи з розслідування воєнних злочинів в Україні. Наразі він також очолює один із відділ прокуратури Фрайбурга (Німеччина).
🔹На зустрічі Клас Хоффман поділився досвідом, отриманим під час діяльності в Міжнародному трибуналі для судового переслідування осіб, відповідальних за порушення міжнародного гуманітарного права, здійснених на території колишньої Югославії.
🔹Також обговорили проблемні питання, що виникають під час розслідування, фіксації, збирання та зберігання доказів воєнних злочинів.
🔹Зокрема говорили про особливості проведення експертиз, допитів потерпілих і свідків, а також необхідність створення систем та ресурсів, які б дозволили акумулювати відповідну базу вже проведених процесуальних дій тощо.
🔹Керівник обласної прокуратури Геннадій Демченко подякував іноземному колезі за непохитну підтримку в протистоянні російській агресії, висловивши також сподівання щодо подальшої співпраці прокурорів міст-побратимів Львова та Фрайбурга.
188
23-04-14 12:30