Повідомлення telegram каналу - @lvivoblprok

Логотип телеграм спільноти - Львівська обласна прокуратура 2021-09-13

Львівська обласна прокуратура

Кількість підписників:
792
Фото:
1400 
Відео:
31 
Посилання:
1690 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Телеграм-канал Львівської обласної прокуратури. Детальніше: https://lviv.gp.gov.ua/ua/index.html

Канал Львівська обласна прокуратура - @lvivoblprok - №1040

​​Капітальний ремонт укриття на Золочівщині – місцевого підприємця судитимуть за незаконне заволодіння бюджетними коштами
 
🔹Прокурори Золочівської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого підприємця за фактами незаконного заволодіння бюджетними коштами в умовах воєнного стану та службового підроблення.
 
🔹Розслідуванням встановлено, що восени минулого року одна із міських рад Золочівщини уклала договір підряду з обвинуваченим. За умовами договору останній мав провести капітальний ремонт приміщення захисного укриття в одному з адміністративних будинків району. Мова йде про укриття загальною площею понад 250 кв. м., що знаходиться в одному із сіл Золочівщини.
🔹В подальшому, фігурант видав та подав для оплати завідомо неправдиві офіційні документи, у яких зазначив недостовірну інформацію щодо обсягів та вартості робіт.  
🔹Таким чином, останньому було безпідставно необґрунтовано виплачено з місцевого бюджету близько 120 тис грн. за роботи, які фактично виконані не були.
🔹За клопотанням прокурора, з метою забезпечення відшкодування збитків, на майно обвинуваченого накладено арешт та заявлено цивільний позов. Також, до чоловіка застосовано запобіжний захід у вигляді застави.
137
23-04-13 12:21