Повідомлення telegram каналу - @kovbas_ka

Логотип телеграм спільноти - Ковбаса 2021-05-18

Ковбаса

Кількість підписників:
3579
Фото:
2370 
Відео:
959 
Посилання:
837 
Категорія:
Гумор та розваги
Опис:
Авангардний Журнал @Valvrey — співпраця/зворотний зв'язок. Реклама: @kovbaska_family

Канал Ковбаса. Періодичне видання - @kovbas_ka - №4342

Я сам геймер, і, звичайно, у мене були обмеження на час гри, або мені казали, що я деградую, граючи в ігри. Думаю, багато хто це чув. Але я впевнений, що це не зовсім так. Є багато важливих аспектів у цій дискусії, наприклад: рейтинг чи соло проходження🤪. Іноді важко зрозуміти, чому діти обирають віртуальний світ, замість вулиці. Але так булось коли, і світ змінюється. Для теперішнього покоління треба знайти підхід, зацікавити іншим, а не просто втупу обмежити, забрати і тому подібне, це тільки загострить конфлікт.
У дитинстві балансувати важко. Але, подорослішавши, я зрозумів, що у житті є багато інших цікавих речей. І найважливіше — ігрову валюту у гроші не переведеш😅. Тому використовувати ігри як засіб для відпочинку, розваги з друзями чи іноді для втечі від реальності — чому б і ні?
Зараз рівень усвідомленості значно вищий, ніж у моєму дитинстві. Просто потрібно пояснити, що, крім ігор, у вас є інші захоплення та інтереси. Проводьте час із сім'єю, грайте в настільні ігри або займайтеся активним відпочинком. Баланс — ключ до всього. І тоді у вас все буде добре.

663
24-10-22 08:50