Повідомлення telegram каналу - @good_f_o_o_d

Логотип телеграм спільноти - 🥦Good food🥩 2023-08-01

🥦Good food🥩

Кількість підписників:
51
Категорії:
Їжа та кулінарія | Здоров'я та Фітнес
Опис:
🥩 Все про здорове харчування та їжу; 🥦 Про виробників продуктів харчування; 💪 Про вплив їжі та способу харчування на наш організм; ❗️Цікаві факти про продукти харчування та їжу; 🍲 Ну і звичайно багато смачних рецептів.

Канал 🥦Good food🥩 - @good_f_o_o_d - №14

🗣 Знаєте про денний раціон людини⁉️
➡️ Якщо ні то тут все роз'яснено))..
‼️ Важливо ‼️: Інформація нижче є загальною і може відрізнятись залежно від різних дієт, потреб людини та їх фізичної активності.
Привіт, друзі! Сьогодні розповімо про важливі складові нашого щоденного харчування - білки, жири та вуглеводи.
💬 Білки, жири, вуглеводи – це макроелементи. Більшість продуктів містять два або навіть три різні макроелементи. Зниження ваги залежить від кількості споживаних вами калорій. Головне правило схуднення – ви повинні спалювати більше калорій, ніж споживаєте. Але не всі калорії однакові і отримувати їх можна із корисної їжі.
🍗 Білки - будівельний матеріал для нашого тіла. Вони необхідні для м'язів, кісток, шкіри та органів. Рекомендується споживати від 0,8 до 1 грама білка на 1 кілограм маси тіла. Якщо ви, наприклад, важите 60 кг, то потрібно щодня отримувати від 48 до 60 грамів білка.
🥑 Жири - не лякайтесь слова "жир"! Вони є важливим джерелом енергії і сприяють роботі вітамінів A, D, E, K. Ідеальний вміст жирів у раціоні становить 20-35% від кількості калорій, які ви споживаєте. Наприклад, при денному калоражі 2,000 калорій, це складатиме 44-77 грамів жирів.
🍞 Вуглеводи - наша головна енергетична паливна речовина. Їх рекомендована кількість - 45-65% від загальної кількості калорій. Таким чином, для 2,000 калорій на день, потрібно отримувати близько 225-325 грамів вуглеводів.
Запам'ятайте, що оптимальний раціон залежить від вашого віку, статі, рівня активності та інших факторів. Найкраще консультуватися з фахівцем з харчування, щоб отримати індивідуальний план харчування, спеціально адаптований для ваших потреб.
Піклуйтесь про своє здоров'я, дотримуйтесь раціону та бадьоро досягайте своїх цілей! 💪😊
Читайте на каналі Good Food, за посиланням нижче, як вживати білки, жири та вуглеводи, щоб збалансувати свій раціон.💬
https://nizar-kip.notion.site/19a330608b924ac9b05413fc43f1b7a1?pvs=4
#здоровехарчування #білкижиривуглеводи #здоровийстильжиття
199
23-08-02 07:47